老闆個阿媽打嚟同我講佢個仔冇鍾意過我(有多圖)

1001 回覆
6449 Like 117 Dislike
樓主你份intern係學校幫手搵定點?係既你報返俾學校

同你不如去定報警同報晒所有想關部門乜都報晒先個老闆唔白卡老闆個老母都一定係白卡你做晒所有做得既野保障自己呀
錄音同wtsp紀錄已經係證據
lm

開口埋口就寫信商學院professor

呢種係要脅
除非佢靚仔到成個jeffrey咁,唔好嘅話我唔係好明點解佢咁有自信
唔知點解好有林作feel
唔係想講咩 但你24萬收下皮先
宜家有咩 android app 可以電話錄音?想down 嚟備用
我覺得保持距離好d,d cap 圖無頭無尾,有一陣假膠味
屌我都係個度做過,個老闆奇撚怪怪。
未返工前見到我個icon係我隻寵物,就無啦啦講埋啲奇怪嘢。

然後又真係自己太天真,以為個老闆可能純粹kam啲。點知一返工就出事,個老闆教人做嘢就淨係識畫長方形格仔係張A4紙for your reference之後估啲格仔代表啲咩。然後講野講到一半就會咁樣」望著你,乜都唔講,就係望。就算你叫佢繼續講,佢都係keep住,直至佢望撚完為止,每日就咁幾個來回。

然後明明用緊滑鼠,佢係鍾意「唔小心」搭隻手上黎。傾15分鐘嘢會「唔小心」搭左三次。然後佢一坐親隔離,又鍾意挨住隔離條友張凳,最經典個句「唔緊要啦大家坐close啲」。有事佢會俾部手機你幫佢同啲技術人員傾嘢,然後當佢要拎返嘅時候,係鍾意大手包小手咁拎返部機,黎個inappropriate physical contact真係搞到我差啲即場揼撚咗部機。

人生最撚後悔真心係黎間公司做過,遇到啲嚇死人嘅老闆。

如認識,勿相認。
Nice to meet you.
Yeah It is nice to meet me.
開名+報警啦
你報咗警先好啲
應該contact定啲女仔證明個老細有精神病
等佢及早治療
有種病係對對方有好感就瞬間鍾意對方
仲要千方百計同對方一齊先擺休

唔係想blame to victim,但樓豬都有少少on9…internal又唔係自己part time,有事梗係通知大學通知department通知professor啦…一味係到講支票做乜9…發生咗呢啲事錢銀嘅野你驚學校唔幫你追討咩…
Hi 裙腳仔老細
其實可以告埋佢恐嚇
而家興metoo呀嘛
個所謂老細都係恰鳩啲intern細路博佢地唔會搞大報狗啦
建議大家唔好跟車太貼好啲
女人向來屈人唔使成本 而且依排興metoo 比多咗權利啲女鍾意周街人生豬肉
啲圖又冇電話no. 又冇錄音證明 得幾句就定罪 講到咁嚴重又唔報警 鬼鬼哋 十足十屈人情節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞