老闆個阿媽打嚟同我講佢個仔冇鍾意過我(有多圖)

1001 回覆
6449 Like 117 Dislike
照樓主咁講個老世應該係慣犯 應該先報警備案me too你 等單嘢上報再睇下有冇其他女出嚟metoo佢
學台灣metoo咁阻止更多受害人出現
Btw睇相如果條友真係當事人咁老仲要搬老母出嚟真心顛過林作
咩事 扮緊佢老細
cover photo會見到疑似老母
晚飯時間
媽咪,今日我俾連登恰
Spread 出去都要開公司名先冇人受害架
佢個bio好撚ironic
雖然唔同公司但我都經歷過一模一樣既野明明冇問佢野都無啦啦坐落隔離指導(仲要條蛋散望左好耐都唔識)
用隻mouse時又係鍾意搭隻手上黎
比手機佢望佢唔係用對眼望,係成隻手捉住你隻手去望手機,我當時秒縮仲用條褲係咁抹隻手,但對方都可以get唔到我唔鍾意繼續做,嘔心到我有一排諗返個觸感會打自己隻手直到overwrite到個痛覺上去
啲人成日話性騷擾個男人好易冇工返,其實咪又係睇地位
我頂唔順同個女高層講返呢件事,佢同我講呀男同事可能唔知你唔鍾意,問我我有冇同人講,然後我工作上雖然少左接觸佢但個男同事照升職加人工
藍屍嚟
屈你有精神病告佢誹謗
加埋放工打電話兼短訊精神騷擾員工告佢恐嚇纏擾
唔出糧勞工法例告佢
之前flirt果啲text或者有錄音加其他人證物證告佢性騷擾
中大商學院
想問商院係咪好多靚女
垃圾公司
好簡單,七日內唔出糧咪勞記見
唔好嘥時間心機
禾都想開間公司COW 下D妹妹仔
中大d 女係咁
屌 睇到cover photo 我信了
邊有人擺老母出黎咁痴撚線
靚女但讀書唔叻正路啊
成個post得你條傻閪懶醒問野
炒你好呀,有七日糧intern 通知期幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞