點解玩具模型倉可以擴張得咁快?

369 回覆
112 Like 4 Dislike
可能佢地既樂趣就係屌人賣得貴
佢地自己講
同好罪、30ms/mm group嗰堆
仲要惡到唔比講「明眼人不了」
太源街,千里達個D永遠貴絕全城無人屌,但福利就返親貨都出黎屌
講撚到唔屌就係港豬,唔知以為福利控制晒全港定價咁
講撚到好似迫佢去福利買,但事實明明只係笑鳩佢做冥鬥士明知貴都日日mon post
要自拍,就預左會有人評頭品足,又唔見其他page會咁

自拍記錄生活就自己開一個page, 用女色去吸引人買貴野呢個係事實,意見唔一定啱聽,亦都可以唔聽,就算佢露波都唔關我事
30ms group仲好笑,笑人地鋪頭賣得貴係炒,但響個gp幫你買,仲要就佢地方交收再比返"車馬費"比佢就唔可以屌佢炒狗,會比管理員block
你係度出埋啲咁強詞奪理嘅言論
就預咗比人圍架啦
又唔見其他人咁
咁叫女色,你會唔會飢渴咗啲
你係咪記錯左用女色吸引客果間野叫ym
用女色去吸引人買貴野
YM都話,福利貼貓仲多過貼人wor,點女色
都唔好講福姑邊忽有女色,ching你唔會係追唔到福姑因愛成恨呀?
作為一個藍絲
年紀都有返咁上下
覺得福姑有美色都合情合理嘅
見人講開先講,留意拉嚟講嘅唔係我嚟,我只係覆我嘅意見

因為真係變晒質先出下聲,我而家唔會理佢新貨咩價,反正又要排又要貴,重點係我可以喺其他地方都買到又平啲,而家間唔中經過都會去,因為有時有清貨平野
公道講 勇者王事件真係幾誇張
頭水佢係最早拎貨 賣5XX 當其他舖頭相繼拎到貨之後佢一野劈落3XX
利申:非同行 咁啱見證到件事
都理解點解啲人咁嬲 我諗好多人都係因愛成恨
明明咁支持(當年好多因為黃) 但比人當水魚
仲要逼到仆街
咁YM露bra果d係咩
講真
佢地上面d咩group一個都唔撚識
我買玩具砌模型,follow你都係為左睇下有咩新貨到

但自從呀遠走左,福利個fb好似失控咁
都唔係由勇者王開始屌架啦
係佢地眼中唔係6算或以下已經係暴利
的確 講到尾其實都係商家佬
所以邊間好行有貨有油有工具 就去邊間
模倉的確係有優勢 我都多左去模倉
間嘢唔係佢接手做?
記得好似係佢學生時成日幫襯,之後上手老闆唔做佢接手做
好似係家族生意
佢呢排啲價正常返啲
早一兩年真係水魚價
就腳就ok, 真係無先出去搵
時間都係錢, 呢d天氣去格價, 平左都唔夠買野飲
其實呢兩年正常有玩開都唔會第一水買通販模型
當時最心急果d通常都係炒狗
因為估唔到勇者王咁多貨搞到佢地蟹左咪嬲豬
RG God出左成年到而家都係一出就秒清
根本GGG炒唔起先正路,勇者王fans同砌模型唔太重叠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞