點解玩具模型倉可以擴張得咁快?

369 回覆
112 Like 4 Dislike
玩具界多護主犬
等低價入人之常情
但班友就串你
「唔洗賺錢呀?」「唔洗食骨呀?」
「玩具反斗城咪「正價」去買啦」
咁多死忠,緊係多鋪啦
其實唔知點解連登仔唔係進化唔到,直頭係退化

到2023年console大戰
dllm買晒佢咪得囉,又唔係貴

唔買明眼人大家有共識,佢左d貨散左出去其他舖,除非好明顯嘅關係
唔係嘅話唔通香港全部都唔幫襯淨係買日本網呀?

買野不嬲都係現貨邊間平買邊間
但係宜家班撚樣就下下出黎串搞手但求打個和,都on9嘅
唔好賣嘅貨就要諗辦法散架啦,代理如是,舖頭亦如是
舖頭自己跳樓價又唔係拎把刀行住佢平俾我都唔明點解要俾人屌
你話display card嗰班等等黨怨婦又另計啦

買野又係
幫襯舖頭就話幫佢供樓/供人去移民
挑那星一買一賣做乜講到自己咁低賤,作人嫁衣裳咁?
同細舖有瓜葛或者直頭係開模型舖見人地發達緊係眼紅架
入左坑既,就抵唔住人有我有既心態。
應該同明眼人一樣會派貨比細舖
係日本都要走去幫襯香港人真係好on9
除非佢日本最平
緊係去啲老鋪尋寶
/去本地品牌買工具
其實呢句廢話嚟

你去旅行買嘢邊會間間舖查下係咩人開
都係睇貨睇價錢 再唔係睇地點睇服務
連登仔支持賣貴
你句先係廢話
果間係已知, 查乜7.
有時有d女幾高質
好多on9去日本買d香港周街有既模型,平一百幾十蚊又大盒拎返黎真係on 7 鳩 你笑鳩佢佢就話寧願去日本買都唔益炒狗 旅行既時間同行李空間成本又唔計
依家日本可以代寄,方便好多
睇你點睇
當你試過想買盒新出既
都要搶親咁搶
禁個網上限都零秒無貨 轉個頭旋拍見

咁你去旅行都係買完寄番黎 咪都係幾百
就係個幾百都唔想益班褔乖
不過自己托真心不了
橫濱果幾盒限定就話要係日本買姐
平時d通販就真係有d on9
買果下開心,又拎得到番黎咪買,去旅行玩玩具都係求開心唔使下下計住哂嘅
槍街嗰間真係唔會再去
啲嘢賣得貴不特止,見過新手請教佢就水人買啲錯嘅工具
疫情嗰陣你試下唔探熱當你狗咁屌
2019年尾門口掛隻濕鳩Pepe就引哂啲水魚去
前排行過入去望下
啲笨大景品都算新,價錢計落同日森差唔多
又周圍都有分店唔駛特登搭車出去買
好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞