點解玩具模型倉可以擴張得咁快?

369 回覆
112 Like 4 Dislike
以前邊有咁多模型鋪
平過吉之島, 反斗城 已經算平

BTW 福利舊貨唔多 人又多 唔好行
Last完全同意
所以先小左去
落ssp寧願直去玩模睇完坐車走,至小好行好多
係咪真係關匯率事
宜家D鋪日本拎貨?
記得舊時就算商場玩具鋪 都同百貨公司差唔多價
宜家真係可以平好多
水貨自己買都平㗎
運費係考慮因素

鋪頭攞得多水貨
睡記實有聲氣
最慘而家新貨係百貨公司反狗城仲平過福利一截
睡橫巷批果個價又貴又要食骨仲要受氣
有條件真係拎水貨好過
有意見唔得㗎?你共產黨嚟㗎?買野唔撚準格價?惡撚到

對唔撚住囉,女神人靚聲甜,你慢慢J喇,得未?你咪又係冇得屌
你偷換概念做乜啫?黃唔黃店又點?又騎刧藍黃
唔幫襯女神一定要幫襯明眼人?得呢2間舖有貨賣?
如果我開間舖門口寫香港加油但賣貴幾倍,係咪一定要人幫襯?搞清楚你嘅邏輯先啦
同你講緊唔鐘意睇就唔好follow
想格價就要忍受佢自拍
你就話人唔可以畀意見痴撚線
你都係閪人黎架啦
個名原來有咁耐歴史
依家D冥鬥士真係好撚惡,唔講以為係福利走去佢個wall度迫佢睇佢D post
即係公廁個廁板有舊屎,正常見到都即刻走,佢就日日都要走去睇下塊廁板再周圍同人講有屎,人地叫佢去第二格就話人共產黨唔可以比意見
見到你第二句就知你咩人
比人踢爆嬲嬲豬
對住呢D人洗鬼邏輯
直播下面啲狗公係幾煩同戇鳩既
不過啲「冥鬥士」都唔正常得去邊
次次都係屌黑臉炒價
第一水貨貴就屌足幾日
之後走去明眼人幫襯
係連登姐 現實死狗咁啦
其實點解唔幫襯雅典娜就一定係幫襯精明眼
唔係一定既,但我觀察同好罪班冥鬥士,好多唔係幫襯明眼人,就係去支那敢達基地,一係就淘佬lor
其實呢正常一係接受就幫襯
唔接受唔幫襯唔會出咁多聲
出聲屌既人通常有行益衝突既行家
好似同好罪班廢老同呃開傻仔既ym
唔幫襯又咁得閒去mon post追屌間細舖仔既人
除左行家離唔開廢老或者比人呃開既傻仔啫
同呢啲人嘈冇乜意思影響自己智商
利申返先住太遠極少去深水埗買模型
睇到班自稱冇幫襯又係咁上心屌既人覺得好戇鳩
佢地要格到最平嘛, 貴十蚊八蚊都好似攞佢地命咁
有時見佢地咬牙切齒咁屌貴, 認真望下原來只係差幾蚊
格得嚟買咗玩緊啦
時間都得錢
港豬咪你呢啲囉,事不關己己不勞心,有意見唔可以出聲?咁你咪慢慢買貴野囉,見你班性鬥士貴一貴都買,咪繼續貴買囉
有平野我都會幫襯,冇可否認佢而家係越賣越貴,深水埗咁多玩具店佢比人貴係事實,邊間平買邊間有咩問題?
真係冇你班性鬥士mon post咁得閒,覆2句就mon post? 你護主仲快啦
如果我係行家我仲想佢賣貴啲啦,唔通鬥平?傻仔比人呃開會去格價?行過條街睇多間都懶喺要比多一百幾十先精明?
極少去深小埗買模型又咁護主,除左性鬥士或者你係店員之外我都諗唔到有咩人咁上心咁on9
咁就叫嬲嬲豬?有咩好嬲?又唔係我買貴野
原來你都知自己咁冇邏輯,唔怪得你,原來我對牛彈琴
你打成段野係咪話緊你自己
係啦 藍屍比人踢爆咗嬲嬲豬
你誤解左
我只係覺得撚班咁上心既戇鳩仔特別好玩
起成個post講緊模倉唔關事都特登主動拉福利講
仲話你唔上心
太得閒撚下狗
求其打幾隻字佢地就跳制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞