1人N件Amazon 抵買之選 (56)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
感謝巴打

而且佢仲有幾日,可以等到prime day
我睇睇FireTV 4K max咩價位
之前先有人試完話冇事
都有人話乜都冇買都俾人bam
又有人話delete地址就俾人bam
亦都有人話冇delete地址都俾人bam

由上面嗰條友第一次話係因為bns運喼多人refund玩爛開始我已經話佢懷疑合理 但係冇辦法證實
依家係笑緊佢將推測講到係100%事實咁喎
你睇下佢已經轉口風又話唔關香港事
見到班c9連液體都bns就知遲早出事
早兩日我見過有人post買垃圾桶
BNS 就算你冇事先入tracking #,佢都會根據你地址幫你register去返你AC(如果你amazon填資料有入到你自己個AC)
1T 唔夠用

打孖上
佢1T先平, 2T又同香港買差唔多/仲貴
買2條1tb 個價咪又同港行2tb 差唔多
依家諗緊睇下過多2日佢4tb 會唔會再平
日森做緊garmin 255 prime day deal,
男裝最平 36963yen($2036.55)
女裝最平 32645yen ($1798.64)

已家香港行貨最平賣緊幾錢?

有啲心動想買,但想問,
日本版255可轉英文/中文嗎?
可睇中文message嗎?
水貨有無得寄翻去日本做保養?

thx!!
剛上price.com望咗一望
最平$2300(經price訂-$20),聲稱行貨
但唔知男裝版係咪都係呢個價
仲話送$50超市券
保護貼等等
980 pro 係平但有得揀都可免則免
0E
想問0E會點?
會死
但有d洗頭水 /護髮素外國先有又有效
難得佢呢間肯運
直接官網買
唔係間間都肯賣去外國
尤其有d日本藥用洗頭水,搵過一係本地only,一係貴到同香港水貨差唔多
一早叫咗大家坐船
會變0
諗住食完飯買,點知唔記得咗
剛醒起上日森睇發覺prime deal已無咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞