1人N件Amazon 抵買之選 (56)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我都好想知,CLS淨係加咗個地址落去Address Book未買嘢都已經即Bam,Sent E-Mail去屌,打電話去美國屌都冇得解封 個AC仲要用咗好多年有Sub Prime Video
We closely examined your account, any related accounts, and your order history to ensure that any decision regarding your account was made according to our policies.

After careful consideration, we have determined that we will not reopen your closed Amazon accounts. This decision is final.

We will likely not respond to further emails about this issue.

而家美馬買Filtrete system咁貴....
我濾芯之前買落仲有存貨,而家想買多個system裝父母屋企
發現3US-MAX-S01 要成$98
想買3US-PS01就無貨
打算3US-AS01再換芯又無免運費,唔知Amazon做乜鬼...

我淨係想買果個頭.....淘寶淨係個頭200人仔
你問下bns plus啲客做過啲咩
同我一樣喎巴打
我又係睇到連登post前加左bns個地址,都未買就ban鳩我
屌佢老母
我之前一直keep住bns個地址都冇事
想問下咁多位巴打
個account 因為淨係入過BNS 地址比美馬ban左
解到既機會大唔大

如果我開過個新AC,唔入集運會唔會比佢check到係同一個人又ban過
prime day D野好吸引想買
咁貴香港買屈臣士個支好過
問下班白痴客搞咩嚟玩爛左
上一個post話
D人去buyandship買急
咁BNS班仆街,掉爛哂人地堆急

之後,佢個plus plan係免運費退貨
咁班友咪退貨,然後amazon detect BNS個地址大量refund
咪當你有BNS address既人,成班都係refund撚
ban 鳩哂
原來咁多人用plus plan,
仲要急都掉得爛

btw可唔可講下咩牌子急,等我留意唔好買
似係Samsonite
應該係BNS運既問題多
by the way,如果用其他集運又得唔得
依家貴到咁...
check 返以前我買$43
攪咩貴左咁多,個價足足升左一倍
我都唔明 買咁鬼重嘅嘢點解唔用船運
啲炒狗c9現金流有冇緊張到turnover要咁快
個account幾年前用過一次bns
都比人ban 9咗
我唔明咁比人食一筆有咩著數

但係,我係想買kindle/FireTv stick
果D唔運來香港...
一定要用集運
我舊A/C都畀佢ban咗
可能我唔小心開咗vpn用個app
新開A/C用番bns美馬又無問題
但係畀佢調查anti fraud
提供番張卡啲資料就解番落到單
唔一定係bns整爛
送去Portland倉過程都有機會出事
岩呀巴打
amazon運野既quality好一般
讀書買過幾本書

無一本既全部角係靚仔既
可能班運輸做到燥
Bns on99推急
好在我一見出事嗱嗱聲delete 哂BNS d料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞