1人N件Amazon 抵買之選 (56)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
買水機,用zip牌啦⋯⋯
間間唔同
知,呢間都算最stringent嘅之一,相信都好有指標性。
我見呢隻底入氣又見youtuber 用
我上網睇又話加拿大品牌既?
不過佢好似要專用氣 太麻煩都係不了
21上到 再大少少都上過UO
Thank you for your info 正正子
淆底 呢排唔買住
岩岩前日買用左bns
件貨今朝到左集運倉,岩岩美馬account被ban了

Account Closed
Your account has been closed for misuse of Amazon's services. We have sent you an email with additional information.
Ban左再開過咪算
定係用得耐有咩特別discount ?
bns 應該好快會搬倉
新account 仲易ban
新ac 第一次買野大額少少都ban 左先要你交月結單證明
交完都唔一定開得返
咁之後再開新ac用果張卡都有機會ban

個ac 用得耐對amazon 黎講少D 安全隱憂
今次大量ac ban 都似係bns 個地址比人玩爛
同埋佢會link到你上一手ac俾人ban過架嘛

如果原本個ac 有買開kindle ebooks / link twitch, Amazon pbotos etc. 就仲慘
Amazon account 喎.... Kindle d 野係哂到,好大獲
因為我無用呢d服務,純粹做左淘寶替代品
唔知影響咁大
用新 account第一單交易勁容易 ban
買支電動牙刷都唔賣
所以而家 ban account 唔關 refund 事,純因為用代購地址?

你睇吓BNS一個美馬post都冇都估到乜嘢事
咁都幾煩,始終有 d 野都唔做正送。。。
暫時未 hit 到 Amazon jp?
睇咗post,話試下用代購服務買美馬
應該係有用代購地址而且refund 數量多
你代購冇refund 人地有嘛
BNS又咁多人用 積沙成塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞