1人N件Amazon 抵買之選 (56)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
冇證據直接證明,但好多被ban嘅收到 amazon cs回覆都有話大量 refund/同大量refund account有關連
咁唔同 account都話有關連咪得個地址係一樣
我理解係 (有錯請指正)

森林有分

[日森] 同 [其他森] 兩個個體(所以去日森要重新reg過個ac, 而其他就直接login就得)

so far 淨係見 [其他森] ban [address book 有 BNS 地址嘅人]
而ban通常會喺你落單(不論你送BNS定直送HK) 之後發生 (可能係charge嗰陣? )
咁應該要del 埋adress book 個bns 地址
我已經delete 晒 bns 啲地址, 上番件野自己個 estore 買再寄去bns 個地址算數
爸打好慘,見上面其他啲爸打都即刻del 返集運地址先。
估唔到咁絕一野del account
Send 比 Jeff 後1日
你睇上個po尾個巴/絲
都係俾佢開返個ac 但係過兩日又再鎖過
最最後好似都係開返喎
我29號到美國倉完全冇事

諗極都唔明
買喼套裝直運同集運其實個運費都唔會差好遠啫
係咁買6個鐘用半粒鐘風扇就知道係羊群心理得好緊要
FrancFranc 把手提扇正好多
我都無事
樣子問題多
寄bns去咗4px?
玩爛地址成日發生
玩到ban acc都幾癲
人地講bns 牙ken就用4px
上星期bns收,到左香港都未有問題
你是咪買過apple card定咩現金券果d
無wo
個account 成一兩年冇買野
今次買咗d保健食品
美馬我一年都未必用到一次,close左都冇咩所謂既
我咁耐以黎買左幾萬蚊野,直運多暫時冇事
bns剛剛幫朋友買野用過1次,暫時冇事
班C9做咩嚟
玩到ban acc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞