烏克蘭反攻半個月進度圖

255 回覆
58 Like 44 Dislike
我有話過俄羅斯日日贏咩
文盲唔識字?
原來你地臭閪蚑那路見不平,拔刀相助冇光環架
你地臭閪蚑那個世界第二大軍事大蟈契大佬蛾螺屍打個窮鬼小國日日輸贏打到總動員既
但烏克蘭背後係歐美發達國家喎
咁多個發達國家打唔贏一個得一個廣東省GDP嘅窮國,醜唔醜?
得一個廣東省gdp既蛾螺屍核彈多過你地臭閪蚑那,醜唔醜
咁你撐烏克蘭,烏克蘭係你老豆?
俄羅斯幾日打到基輔啦
基本無唔會爆嘅坦克, 正面防禦再強但其他5面包括行動系統都係弱點, 仲有對乘員保護程度
邊到睇到有人撐俄羅斯
打稻草人?
你cctoy?
呢個post好正
成埋俄毛圍爐
睇得出佢哋谷咗好耐終於有機會上水
無人想理
習大大做野洗唔洗話你知
打到全軍覆沒
當時仲未有北約武器
[D484-] 抗俄衛國 162: 烏軍反攻中
https://lih.kg/3422829

親烏的由開波圍爐圍左百幾個po

個個等緊大反攻,出埋trailer只搶得返8個村
法國去中國 只係簽左10億元既貿易, 主要是賣客機
上面吹到 法國要奶中

家陣明顯係調轉, 中共自己既C919 唔掂 , 要買法國客機頂住先

明明是中共要靠法國, 唔係法國要靠中共
我反而覺得 日本 唔會一開戰就幫

睇下中共真正實力先

如果中共好似俄佬咁, 表面吹到好強大, 但原來係紙老虎
一開始 D軍艦 被台灣用導彈射爆幾架....咁日本見到就即刻出兵幫
你啲蛾螺屍哎呀老竇攻個得41.7平方公里既巴赫姆特就打晒飛機呢
烏克蘭反攻半個月進度圖
https://lih.kg/AgPswJX

你仲未回答紅色俄羅斯佔左的地有幾大
呢班都係少爺兵唔打得架啦

但我覺得解放軍要收台灣皮冇難度難係難在美國幫台灣嘅,冇撚左美國台狗慘撚過地震
黃俄孝子多到~ 一戰封塵呢? 廢鐵洪流呢? 輸到七個一皮, 孝子仲有得打飛機
日本自古以黎都係中國不可分割既一部份
打倒小日本係十三億人既共同希望
夠唔夠名正言順
皇帝做野駛唔撚駛同你解釋?
我地偉大祖國今日收伏完台灣
聽日收伏埋日韓
後日打撚埋星馬都仲得

假設無第三方勢力幫手上面有邊一個國家可以隻揪打贏我地偉大祖國?
你條臭閪蚑那賤蛆咪自己百度囉

1945年柏林失陷果時庫爾蘭包圍圈都仲係俾納粹德軍佔咗架臭閪蚑那賤蛆
問題係家陣 解放軍個個都係少爺兵呢

俄軍 最起碼近十幾年都一直打仗
打車臣, 打格魯吉亞, 打敘利亞, 打頓巴斯
結果今次打烏克蘭 一樣柒碌

解放軍已經40幾年無打過仗
D軍備全部都係 買俄佬軍備, 再拆開照抄
你認為解放軍 表現會好過俄羅斯??

而且解放軍打台灣係打海戰, D軍艦要過海攻台灣
台灣 有美國提供既戰斧導彈+海馬斯, 再配合美國衛星軍艦, 已經可以射爆中共軍艦, 令佢地過唔到海

參考俄佬軍艦, 好多未出海已經被烏軍 一發導彈射爆一架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞