[Thanks and goodbye N'Golo Kanté !] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
Welcome mbappe
笑話,你係咪保證佢成世都廢先?幾十m 買返黎當佢場場入自己龍門累失分?

高層唔會唔知賣比對手有咩影響,但最快recover 返條數得呢個方法,之前一直吹得好少財政壓力影響反而似係心理策略,唔想比人壓得太盡
我哋慳咗1m週薪,點睇。
感覺係想清走晒D廢人
再係7月4日肥普同球員開會前買齊大部份人
起碼1前鋒 2中場
應該吸取左教訓
唔想更衣室太多人氣氛咁差
同pre season對來季球隊表現 好重要
啱好可以開俾包皮
真心想知有冇人留意大師兄走左之後有冇咩進步??
當tonali都被lan
基本上冇人會留到
又咁講 而家個個都賣到靚價 冇乜所謂啦 反正啲人都用唔著 猛呢啲你唔賣又係free走架啦 你唔賣俾前四都冇乜人出得起錢
因為光頭佬鍾意佢
好似話25狗係維迪斯個陣已經想簽佢
好似自轉咁D獌狗都覺得冇買錯
話現實冇1個左翼available既勁過佢
但外人睇覺得好撚廢
水魚獌咪又係肯95+5m買
一開始嘅消息係話30/6之前填60m左右
所以先搵沙爹賣大包
多狗有閪錢咩
肥普搞更衣室應該有一手
見好多球員講返出黎應該凝聚到隊波
所以想開個好頭比最好pre season 條件佢去搞
我用Kai 毒 猛 作為祭品召喚麥包皮
其實賣左買得返更勁既又冇咩所謂
好似土耳其guler 撒雅人呢D
你買到放晒D 25 狗走仲開心
mm 本質上就係波牛上限係得咁多
包皮就算幾好波, 一黎到只會破懷
全隊上下要就晒佢一個, 唔知仲要黎做乜
而定話沙地條數係入落下年23-24球季
因為沙地轉會7月1日先開
但高同kai 都應該夠填數
我地blue lock 就係要呢d
將全部賣人嘅錢換曬飯同卡啦
120m+80m 加埋Enzo 做3億中場
傳奇巴
見到車狗喪買人咪一知半解人講佢講
前幾年車狗一路net profit又唔知
Ffp 計幾年又唔知
D on9 fb page就好似如獲至寶咁日日提住
今天起各有日後

如花火攜不走

無需要定擁有

願我所愛以後帶著笑口 便無憂
Nope 之前兩年 我哋都蝕左100m
所以咪留係倫敦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞