[Thanks and goodbye N'Golo Kanté !] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
本來話今個禮拜傾Caicedo
下個禮拜就approach Veiga
依家又話要賣晒人先bid
Mount睇黎又要磨多兩日
做體測等官宣最快都下個禮拜尾
Caicedo睇黎都要下下個禮拜先bid
借去Strasbourg一季先
依家買Jackson係咪就唔買Osimhen
唔多睇好Jackson喎
買都唔會買osm啦 咁貴
買osim閪硬
依家on market有邊個9號唔閪 淨係諗到傾
唯有希望Caicedo係一直暗中進行中
無理由之前傳傳下話personal就黎傾掂
突然無左落bid消息

Mount我地唔急仲有成個轉會窗玩
日日都自我催眠
仲要話係分期比
glg run
RUN當佢狗
更加唔睇好osimhen
Strasbourg好靚Todd蛇好波!

Caicedo 如果等賣晒人先bid 99%冇撚咗
+1
白蟻慢慢拖都夠死
2023年,仲有人信意買神鋒打英超。

先後有軍刀同盧狗
以為係得啲球迷咁on9會諗呢啲deal
屌你原來成間球會連埋球迷都係on9嘅
神鋒只有夏撚
Blueco's goal, supported by the Clearlake fund, is to invest at the first team or academy level in a financially sound club with high growth potential. With these new means, Strasbourg hopes to stabilize between 4th and 8th place in Ligue 1. (@lequipe)
依個直頭同朗拿度一樣,唔可以歸咎做地球人。
快bid la仆街
沙馬斯卡都係啦
索性買法國個堆算啦 一隊同u21個班
D田雞腳好似人腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞