[Thanks and goodbye N'Golo Kanté !] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
車狗都係出80m+差唔多人工
同價佢點解唔揀阿?
普捷天奴:白禮頓在禁錮卡斯度

泰亞高施華:白禮頓在摧毀卡斯度的未來

英媒:車路士欲挖卡斯度新人王替簡迪

《太陽報》:白禮頓配不上卡斯度

安素:卡斯度已想好怎樣在史丹福橋慶祝他入球了

英權威學者:卡斯度的袓先是倫敦人

捷維爾:卡斯度之前已向我透露想加盟車路士

梅迪歷:卡斯度是車路士最後一塊拼圖

列斯占士:卡斯度告訴我他在睡覺時也穿著車路士的球衣

基帕警告白禮頓:你們還有半年時間尋找卡斯度的替補

史特寧說卡斯度的心一早已在車路士,促白禮頓放人

普列錫表示卡斯度更嚮往在倫敦生活

安素:我已急不及待與卡斯度合作

加拉查:卡斯度的夢想是代表車路士出賽

艾斯派古達:卡斯度只想加盟車路士踢球

基柏艾列沙巴拿加:卡斯度向我說他找不到理由向車路士說不!!!!!!!!!!!

艾斯派古達:白禮頓強行留住卡斯度是殘忍的

泰亞高施華警告白禮頓:卡斯度是屬於車路士的

卓禾美卡認為卡斯度無可能繼續停留在低水平聯賽比賽

普列錫坦言, 不怕卡斯度來到後位置受動搖
左邊仲有個男人
後面仲有條友
睇左上半場好標青 但把握唔到機會
唔知佢再bid出咩價
仲係歐洲議會總部 德法爭地盤嘅位置(百幾年前)
滿滿車狗DNA
高傲車狗又嚟料
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1672155750821502978?s=20
呢隊賤種講左幾次final bid+walk away
冇65m都唔好放隻25狗
55+add on ok嘅
牙衣都係咁既價
如果而家買衣蛇唔止而個價。

你得一年約咋, 獌治講明唔續
收返d錢玩9隻盧狗算啦

邊有本錢玩鳩咁多隻25狗
傾到60+5/55+10都好
光頭佬咁想要佢top priority
水魚獌不嬲都係panic buy 開
而家係出口術姐最後點都會比錢
theo好似講左唔走
Tonali 好似踢U21 前先話會留
🚨🔴 | 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐌𝐚𝐬𝐨𝐧 𝐌𝐨𝐮𝐧𝐭

Understand Manchester United are set to submit new, final official bid to sign Mason Mount 🔴✨

◉ Final proposal will be in excess of £55m as the two previous bids were turned down by Chelsea.

◉ Sources guarantee deal has to be done by the end of next week, Man Utd want quick resolution.

◉ Manchester United have no plans to bid for fourth time — it’s now or never in negotiations with Chelsea.

◉ Personal terms already agreed on long term deal as Mounts wants Manchester United move soon.

ℹ️ Meanwhile, Kovacić is undergoing his medical at Man City and Havertz will be unveiled by Arsenal soon.

垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞