[Thanks and goodbye N'Golo Kanté !] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
個人條款仲係95%,又未落 bid
點做野?
波查真係唔多睇好
thank you and goodbye
阿妓要唔要接收埋?
Caqueret , Manu Kone, K.Thuram

三個中場。K.Thuram 壓得好上,踢落似攻中

Kone 接近單防中

Caqueret 叫𢭃下,三個入面波底最好係佢。
broja 斯拉夫人黎
重要英國出生
其實佢唔係一心想返西班牙落班踢埋最後一, 兩年既咩
佢去邊我都尊重覺得冇問題, 不過好撚憎呢隊乞兒國米
究竟係買左40%定100% Strasbourg股份
又係籺屌你老母
佢呢三季仲係好當打 已經無話幾多成 不過要揾人接班就真既
即係決定權係佢地身上
想要就要比錢唔要就躝
又學英文
好心車狗就咪撚再理藍籺 次次係到r借/免簽
a米仲好過佢地
點解你地啲英文咁勁
識咁多諺語
車ffp 差籺個幾m loan fee
仲要車出返部份人工
可能loan fee 都唔夠cover
要貼錢借比籺當人弱智
今年籺loan fee都唔想比
呢件盧鳩古真係睇足三十年車最撚煩既一個球員
由最初吹新魔獸話想搵佢黎接杜奧巴, 果陣當佢年青黎到第一年又冇咩機會上陣都仲對佢有D希望
到之後開始有多少少機會出場, 但見佢真係連控個波都未掂都當正自己係大球星 對拜仁果場超級杯12碼仲要射第5輪點知收皮
外借果段時間有返D起色以為開始成熟啦, 到超高價買佢返黎打9號位....點知得第一場對辦, 之後就一直抱怨到而家
自己踢得差又要對外界講到唔係佢既問題 又要想走人又當自己仲係大球星, 果種心態想叫佢食屎
牙nic上連登?
咪又係一撚樣,乞米雙雄
早幾年艾辛, 廢托 果d咪又係R免簽, 藥高咪又係無限續借, 基佬又R到接近免簽
佢細個太用身體質素,無練技術
依家成件垃圾咁
我copy嫁
湯武利成3千萬買走,你仲想點?
艾辛, 廢托 廢到無人要,幫我地清垃圾
冇記錯佢係比利時踢(唔記得係咪安得烈治), 果陣17歲
但係呢D歐洲國家既青年隊, 踢開波既冇咩可能唔會練呢D基本野, 甚至你一選擇踢波呢樣運動, 係學校都好一定會訓練你做好基本功先, 再練團體戰既戰術
但盧鳩古D基本功真係好撚屎
瞇夠啲黑記 dse英文writing 5**
接近100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞