[Thanks and goodbye N'Golo Kanté !] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
我到而家都唔明點解成班其他隊球迷都覺得我哋急住要月尾之前填咗上年條數
嚴嗰個係uefa ffp,而只有當季要參加歐洲賽先需要3年內唔蝕多過唔記得幾多錢,啫係我哋而家20-23年(主要22-23)蝕嘅數只要唔超英超嗰個就已經冇事,咁我哋要睇嘅就係當下季歐聯改例應該點都有得踢嘅時21-24內唔蝕多過個上限就得,所以22-23條數等到23-24先賣人填返嚟嘅收入反而喺uefa ffp度計多一年等到22-23唔計數嗰陣仲多咗空間使多啲錢
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1672153101631995904?s=20

現實d啦
一年約想賣到65m
美國佬都冇你咁ideal
獌狗爽手少少啦 點解搞咁撚耐都未出到bid
最盡真係55+5
佢地根本唔知條例係點
只係睇足球快報/波沒池/道聽途說
其他人話車仔要填數過FFP就跟住講
大部分球迷都唔會認真研究細節
60都算啦唉 快d揾替補
一路都講真係要七月前賣晒人,唔係就唔駛焗住賣晒比前四對手
不嬲都好多報導話過今年FFP 其實對車影響唔大
主要係因為太多人所以要散貨
冇一個勁有乜所謂
成日話人panic buy
咁多人 點解死要追隻猛
55+5m都可以接受
只係條氣唔順
後生英人國家隊主力都踢左幾年
隻25狗公開逼宮被佢成功減價
同埋減價益左班賤種獌
炒車唔係第一次架啦, 習慣晒啦人地
上季lead住30場夠周圍爆閘啦.....最後咪又係柒
我覺得係佢哋上年pre season出晒事想快手搞掂隊squad交俾肥普多過錢銀問題
以為here v 膠
你講到佢有得揀咁
賣被對手我覺得係因為
基本上得英超強隊肯比錢
其他聯賽根本唔會出到咁高價
所以賣返英超應該係常態
55+5就好
咁Fab上面咪提60/65軌就滿意
冇講55就受
其實都成七千萬歐元 又得一年約收貨啦 衰啲講其實猛都算可有可無
最後就係怨婦三步曲
西咸根本就唔想賣比阿仙奴
鏝城比西咸一大舊枱底數
飯呢啲貪錢狗寧願唔買好過
多狗真係英格蘭兵工廠
執完山曹 比寧咸食過翻尋味

https://twitter.com/CentreTransfer/status/1672160410332459008?t=SWJUHHH4rc4UPCoft6RmnA&s=19
Now or never
嚇鬼咩
all in la diu,得我地同曼城有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞