現時鐵達尼號遺骸觀光潛艇入面5 個人應該點部署

775 回覆
1170 Like 68 Dislike
照你咁講世界好多遺跡都無咩好睇
基本上死緊,連遺體搵唔搵得返都成問題
其實咁驚仲有心情做愛咩
你哋做人係咪無乜樂趣
架野自家製 漏水漏氣都冇人知 真係可以好兒戲
入黎呢個post
睇連登仔教路
地面個d起碼可以肉眼就睇到 係海底睇仲要隔住玻璃
如果永遠失蹤 的確係冇結局 但係如果救得返 or 揾得返但係死Q哂 應該拍得成
密閉恐懼
咁嘅精神狀態下扯唔扯得起呀
好似八爪魚夾佢上水? 但應該仲未生產 要等下
識得上連登 -早無事。
Jojo
座標都唔駛講喇
實捉到你

英國VPN上BBC iPlayer免費睇
Reddit又爆料話船頭view 玻璃只係保證到1300米
Russia just lost a submarine
有氧氣唔代表有電開燈
全黑咁做咩愛
Oh...
Who lives in a pineapple under the sea?
一邊係洞穴 有的行有的坐
一邊係密室要坐定定 腳都伸唔直
人緊張自然呼吸都快啲
唉 希望渺茫
當潛水艇在深海失控受損,5人意識到生存希望渺茫,開始迎接死亡降臨。

心理上,他們先是感到震驚和害怕,生命就要結束,感覺時間如此匆忙。但因為有心愛的人在側,恐懼逐漸平靜,他們開始回顧生命中歡笑的點滴,無怨無悔。

「我們真的活得很充實,我愛你們,永遠也不後悔。」馬克微笑地說。

他們互相擁抱,感激有彼此的相伴,一起走過生命最後的旅程。

生理上,氧氣的短缺讓呼吸越來越困難,四肢開始麻木,身體變得冰冷。但他們緊握的雙手,仍散發著令人感動的溫度。

「我愛你,與你相擁,即使死亡也無懼。」喬治對蒙哥輕聲細語。

他們在海水中緊緊相依,分享最後的親吻與擁抱。生命在一點點流逝,但愛情卻如此熾烈,讓這最後的時刻閃閃發光。

當潛水艇浮出水面,5人已經逝去。但他們臉上透著超越生命的安詳笑容,緊握的雙手似乎仍留存著最後的體溫。他們在深海找到生命的答案—那就是愛。

愛讓深海成為他們生命最美好的長眠之地。5位英勇的愛人,擁抱著最真摯的情感,一起遨遊在神秘的海洋,跨越生命的界限。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞