現時鐵達尼號遺骸觀光潛艇入面5 個人應該點部署

775 回覆
1170 Like 68 Dislike
又話咩30分鐘聽到人聲既
可能只係搜救隊船既回音
有冇旅行團去觀5具遺骸
香港時間即係幾點
Asked about the banging noises, he said initial analysis suggested they were 'background ocean noise'
4am
4am
好想快d知 到底點出事

,真係玩命 部野連測試都冇 就落水
真,乜都扑野行先都Cls
得5%
又多一部small titanic 可以觀光入面仲有人類頭骨
試下上太空好似搭巴士咁方便
如果搵得返
馬航單野真心有鬼
Chat你塊閪咩
因為呢套嘢係事實
發生既時候普京大帝係Sochi渡緊假
成班官員扮唔知發生咩事
普京比外國參與係事件發生五日之後
班俄佬係睇住船員死
到真係打開倉蓋亦都唔容許外國潛水員入去
簡單d講 係俄佬自己累死自己人
阿mo 都唔救, 走去救titanic?
OceanGate has just released this statement:

"We now believe that our CEO Stockton Rush, Shahzada Dawood and his son Suleman Dawood, Hamish Harding, and Paul-Henri Nargeolet, have sadly been lost."
天空冇壓力
飛咗出大氣層就係真空
出到幾遠都係真空
觀察到

海底有壓力
每沉一米就多一個bar(好似係
科技有極限不能無限下沉

而且冇光得水
仲有啲好撚樣衰嘅魚
太多神秘野
觀察唔到
屌你老味點撚解可以有幾百個戇鳩仔正評你
而家咩年代? 咪就係未發明到可以極深水gps適用裝置既年代囉
你咁撚咋你發明來威下啦 軍師
今日睇完
係好撚絕望
明明一早可以救到人
睇完 話就話真人事件,覺得好多都誇大左

得返5分鐘既氧氣樽 ,係深海 拖左成3x分鐘先救出人 最後仲要冇事
成個post都係連登科學家 工程師
睇嚟佢哋設計嘅時候真係諗唔到
因為對"認知"呢個字理解有唔同,
有班友係覺得深海有好多野但人類唔知,但宇宙個大環境係點樣人類係知,所以可以predict到。
簡單嚟講就係佢地覺得宇宙其實冇咩特別,甚至其實只係void, 但係深海唔係,深海係有野但只係人類唔知啫。
簡單嚟講雖然同宇宙比地球/深海係好細,但地球有好多野,但宇宙就得個大字。能夠被認知嘅野係多於宇宙,佢地就係咁理解。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞