現時鐵達尼號遺骸觀光潛艇入面5 個人應該點部署

775 回覆
1170 Like 68 Dislike
海底棺材
學泰國山洞嗰單嘢, 打坐冥想可以減低氧氣消耗同埋能量消耗, 盡量瞓多啲覺。

人個大腦越諗得多嘢能量消耗仲勁過身體嘅肌肉。
就算係比例黎計都唔會少過太空
由你講特別有說服力
經典
睇kursk 佢地每個鐘會打幾下個船殼 等搜救者知佢地未死
唔知係咪國際慣例 值得駁一駁
呢單應該要keep住打 希望有聲納夠近 可以pickup到
播Shining結局首歌
其實點解咁難搵?去鐵達尼附近搜索咪搵到
洞入面都係不見天日,周圍都係水,班細佬都係聽領隊學冥想,減慢氧氣消耗,咁都係一個理性做法啫,好過乜都唔做咁囉
新聞話都係有錢人來,除咗一個探險家
First Step:
上連登問點部署
自沉死路
你打爆左屋企隻窗跟住變左homeless?
其實唔難?
而係船度可能得一兩個人識計仲有幾多空氣
可以想像到係最有錢個個問創辦人點解決
個創辦人老嘢係咁玩個手制 最後玩爛左
同行個前軍佬叫大家冷靜啲
另一個有錢佬個仔開始發癲話自己仲有大把世界 點解會咁 佢老豆就同另一個有錢佬發脾氣
5個人立場 社會地位唔一樣困埋一齊 兇多吉少

泰國個case 係足球領隊十分自責自己帶佢地入去 成班細佬得一個領隊可以依靠 民心所向 個氣氛差好遠
假死做蝙蝠俠
只要daisy chain咁各人都可以全面享受
今次是該公司今年來第5次同類觀光旅程,由上週開始,預計22日結束

原本預玩22日喎
當年搵鐵達尼係靠聲納掃描海底殘骸碎片
係海上面繞圈咁由外到內逐圈收窄
再分析邊區殘骸分佈比較多再慢慢定位鐵達尼本體

郵輪size都唔可以直接搵出嚟,隻潛艇細部咁多更加難搵
屌 柒左 係22號結束
深海仲危險過太空,咁多生物,是但一條巨鯨撞你幾下啲零件都散啦
你能夠接受到有4個腐爛嘅人係咁狹窄空間入面先講氧氣多用20日啦
ON99 送錢比我叫我坐我都唔會坐囉
最主要係有時間限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞