ig有幾10幾萬follower嘅客服小西

978 回覆
431 Like 1333 Dislike
睇openrice有單仲精彩如下

第一次寫食評,因為氣難下!簡直貼錢買難受!訂咗散水餅,之後填google form, 張form 冇得揀款,又冇得upload 圖片所以whatsapp 同鋪頭溝通,往後全部答非所問,叫佢confirm 我揀嘅款&數量、送貨時間等等,用埋一大堆 template 訊息嚟覆,完全解答唔到,當我繼續追問,鋪頭就話我騷擾佢!如果你google form 設計得好d, 比客寫埋要咩款,而唔係whatsapp答非所問,我駛追問?!另外電話係唔會有人聽嘅!只限whatsapp! 响whatsapp 追問咗幾日,終於confirm 款式了,收貨又唔係送上樓,要我落樓自取!打開完全唔係我揀嘅款!之後鋪頭响whatsapp 繼續用template訊息回覆話食材貨源問題、鋪頭有權改款之類嘅廢話!最賤係佢突然delete 晒whatsapp 佢覆我嘅history, 我問佢嘅問題就有留低,之後反問我叫我攞出證據去證明佢嘅覆過我!我碌番上去睇佢已經delete 晒冇晒history 啦!跟住就話我滋騷佢,要發律師信去我公司地址喎!我係咪要驚?!原來當初問個客攞地址係咁樣用嘅!根本佢哋完全唔會送貨上樓囉!就係將來個客同佢鬧番時,兇個客話我哋騷擾佢、發律師信囉!又話佢哋法律團隊準備告我滋擾鋪頭、又話如果我哋唔識法律就打乜乜電話查詢!我每日搵聯絡佢1次,咁叫騷擾?唔該Waffleman 進修吓法律常識先至去兇個客、話個客騷擾佢鋪頭啦!咁樣做生意,幾好食都冇用啦!希望唔好再有客人中伏!

食物評論:味道平庸!唯一可取之處只係獨立包裝!
唔係ig shop嚟 睇pin
唔係ig shop喎
惡過狗
痴撚線 一定要比更多人見到
到底有幾閪既人先會有咁出色既營商手法
白卡都有錢開鋪
google map佢尖沙咀中環荔枝角都有mark到地方用嚟當賣廣告
大家一齊report話佢不存在
間嘢openrice啲好評都係lvl 1會員
仲要淨係喺哩間嘢留過review#wail#
Lm
咁受氣 最後咪撚幫襯嘛 大把散水餅好過佢 依間鋪出名垃撚圾 買現成waffle 現成雪糕 砌埋就五六十蚊 擺名專呃旅客
樓豬俾咗錢無得退喎
啱啱睇到一個幾好笑
冇收到貨點樣證明冇收到呀大佬
嚇下你姐 驚西咩
🤣👍🏻
就係比完錢先有後續嘅黑人
樓主正正經經pin鋪頭名算
冇心機爬文
以前屎怱痕坐地鐵冇野做特登check下啲igshop有冇牌 有啲有不過係佢留下嗰層先有
同埋呢啲佢寫姐 點知佢係咪嗰到做
幫你解密
啱啱睇返我果次揀送貨,填完表交埋錢佢無覆過我confirm日期,到送貨果日無啦啦先有人打嚟話就到樓下
推到佢執笠
點解呢個在港非洲人足球group個whatsapp號碼一模一樣
白卡鋪都有like呢個acc d嘢
唔知咩關係但唔怪之得用黑人emoji

https://instagram.com/hkafricanunited
咩鋪名,正垃圾

正正經經搵實體鋪買好過啦
推 好撚好笑
樓主勁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞