ig有幾10幾萬follower嘅客服小西

978 回覆
431 Like 1333 Dislike
店主你好
答一句好撚難?
剩係識copy and paste好威?

睇埋ig d post同網頁
勁膠 你都幫襯
食食食 成日掛住食
抵啦
呢間鋪態度好撚差
之前都中過一次伏,問佢嘢好似要求佢咁
你可以上OpenRice 睇吓啲苦主講咩
你會發現你只係其中一個苦主
我唔係店主
建議樓豬遇到呢啲舖頭就唔好落單啦
間鋪ON9 你仲ON9 咁都落單 全世界得佢一間鋪咩 當交智商稅囉
咁撚多字仲要成版都見唔撚到舊野係咩樣
得d路人但 靚靚地

9唔搭8
不斷強調送唔到就賠錢
乜9大忌

有生意會成主頁版都唔講賣乜無product 樣
唔計路人相
呢啲閪shop賺咁多錢整個網站都無
只會去有網頁嘅鋪頭買
笑死
OpenRice 都有人屌佢google form 同WhatsApp回覆
IG shop 買嘢係咁㗎啦
屌 一幅正常相都無
用個膠袋笠住影

有法律團隊但無marketing team
笑撚左
呢間野開黎一係賠錢 一係打官司
好好笑,8月覆完罐頭,4月有新罐頭要再覆

令人大開眼界的服務態度😵‍💫😤
散水餅
https://s.openrice.com/QrbT0jRP400

😅😅😅
樓主收到咁有攻擊性嘅罐頭msg
有冇懷疑過對方當時有精神上嘅問題

其實店主都幾偏執嗰喎
睇返佢每個openrice負評都要駁嘴
有一單仲公開咗客人姓名同地址
好評又唔見佢講句多謝
Hello
回答一下大家嘅問題

1. 我最後係有收到餅 味道係點就唔知啦我冇食
2. 呢間唔係IG shop!! 我係見到佢有食環署牌,有實體店我先同佢訂 (睇錯followers係我7我認)
3. 唔知道大家係咪因為太長所以冇讀,我係俾咗錢佢先至比份form我填。因為我冇想像到一間舖頭會咁寸嘴!如果我知道佢係咁樣嘅服務態度,我梗係唔會同佢定啦!
4. 既然大家都搵到間鋪咁我就開名啦: waffleman
呢間鋪真係垃圾中的垃圾
珍 人地都1次2次3次4次5次警告你 仲比錢佢賺
今次絕對係間鋪問題啦
咁既態度都唔方有回頭客
你自取果時 佢係咩人黎?
同埋你無問同事好唔好味咩
撚有法律團隊咩呢啲痴線佬
尻up嚇尻人啫
似係有精神病
樓主俾咗錢先有後續google form同嗰啲✔️🙏🏿㗎

收過一次 即刻search ig望下咩料
因為真係難食加頹 寧願佢唔派
真係好on9,直接打答案唔撚得,個WhatsApp要黎做乜7

呢間野真係bookmark佢先,廢事中伏

店主咁熟法律又知唔知咩係個人資料私隱條例呀啦
可能燥狂,小心d,呢家多白卡斬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞