ig有幾10幾萬follower嘅客服小西

978 回覆
431 Like 1333 Dislike

係咪白卡,好想睇吓有機會上庭佢點樣續個emoji 同個官解釋係咩意思
唔正正經經做200蚊生意 出四位數律師信
如果間舖係玩野,呢啲emoji係可以有無數個解讀
剔可以係同意,亦可以係已讀

但樓主要同佢玩嘅話,首先check下佢啲牌照齊唔齊,真係要告嘅話要有定心理準備會用多過原本損失嘅金錢去追討。到時雙方律師真係多謝兩位on9仔

提一提樓主,間舖收錢唔交貨已經可以告佢盜竊,詳情問下你6c

最後,要幾on9先會濛查查俾咗錢先繼續問
Push
自稱有法律團體架
都幾癲吓, 問佢野淨係覆emoji咁西, 收咗錢之後仲話返個客不合作要封鎖個客又唔肯退錢
而家仲要玩恐嚇要告返樓主...
又係一間極度自我為咗啖氣引發公關災難嘅鋪頭
可能唔識中文
賣塊餅惡撚到想睇下法律團隊可以點告
可以
唔好成日報食環同消防
咁要見疑即報
留名
👆🙏
一堆圖有咩用
睇唔到full story
好明顯你揀黎cap
淨係睇到人地叫你跟黎填你唔填
然後你就話人冇禮貌
當有100張單overlap住咁做
你唔寫資料叫人地點跟
尊敬的食物環境衞生署:

我寫信是因為我懷疑一間商店沒有申請牌照作合法出售用途,因為他們出售的焗窩夫、冬甩、曲奇餅、蝴蝶酥等食品均歸類為烘焙食品,但是我懷疑他們沒有申請烘焙牌照。因此,我希望貴署能夠調查此事件。

這家商店出售的烘焙食品非常受歡迎,每天都有很多人前來購買。我非常關心這些食品的品質和衛生,因此我認為商店應該申請烘焙牌照,以確保其食品符合相關的衛生標準。

我希望貴署能夠盡快調查此事件,以確認商店是否已經申請烘焙牌照,並確保他們的食品符合相關的衛生標準。如果商店沒有申請相關牌照,我希望貴署能夠採取相應的行動,以保障消費者的權益和健康。

謝謝貴署的關注和努力。

此致

敬禮

XXX

有冇人執一執啲字
咁撚閪嘅鋪都有萬幾follower
真係痴線左d
幫你推
雖然樓主輕度白卡
但間鋪惡過閪係真
Cs態度唔好都算
出律師信係做乜鳩
本身想屌樓主小事on9

但間鋪仲撚on9

幫你推
po左依個post條link去間野fb 秒封左
https://www.facebook.com/wafflemanhk

好想買waffle
但間shop係咪名都改埋
叫樓主pin facebook link啦
間鋪ig fb 都delete 所有留言
擺明身有💩
推到大家都知佢咩料啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞