ig有幾10幾萬follower嘅客服小西

978 回覆
431 Like 1333 Dislike
之前訂過茶包,唔明樓豬點解搞到咁複雜
你唔填form又點落單,自取都係要填form架啦
你咪喺description寫清楚當日自取,佢個網都有寫啦,識唔識字

你唔滿意仲要繼續幫襯,你on9多啲
又係洗幾舊水當自己大帝
成間舖頭淨係服務你一個好唔好
on9
你理解零分。

樓主係問 ig 店 自取洗唔洗填 form 上面的住址因為上面寫住 "一定要填"
但ig 店不停回 emoji
有門店又唔驚既,有咩事可以踩上去嘈
咁都買 搞唔撚掂
同事實係背後唱9你
普普通通係大商場個幾間出名甜品鋪買咪算 大方又得體
呢啲閪ig shop射落海都唔俾錢佢賺啦
打字打到做手語咁收晒錢仲要block個客
打過
間舖好on9
幫你推
咁撚蠢 緊係寫自取啦屌 既然話一定要填
你仲蠢
睇到好燥
呢啲真係垃圾鋪頭黎
Ig仲要全部post既caption都一鳩樣
雖然樓主係on9,但間鋪仲on9
CLS 答問題就答問題啦 9唔撚搭8
重覆copy一段無意思嘅文字 on9
點解唔買美心 是撚但啦
「!中文地址連樓層單位(必需!」

樓主蠢唔蠢一件事, 問題係你話鳩佢網頁有寫, 根本就唔關事, 網頁從來無寫如果自取,呢欄地址應該點填。 樓主只係問ig 店一句, 但on 9 鋪頭淨係回句唔知想點撚樣的emoji,你插乜鳩樓主?
開名啦屌
睇完樓豬個post即刻去咗openrice睇
見唔少人同樓豬中哂伏
好撚好笑
仲要個個負評都會覆
證明樓主都係一個死傻kai
你都係想咁啫
幫推
原本都想話你on9幫襯ig嘢食
但啲emoji真係好搏打
直接寫自取咪得囉
用下腦變通下啦,唔通你寫自取佢仲問你幾樓幾室咩
死臭雞 弱智視障唔好學人出post啦 笑死人
見到個流程咁撚弱智都唔會幫襯 要人填form但份form唔係啱全部客填
都唔知d柒頭開鋪個陣有冇自己dem過一次件事

笑撚咗 一有喊臉就即刻出嚟吠
唔知個老細係咪有精神病 點會咁樣覆客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞