[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (1) 6月13日首播

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
睇返lightsum 唱tomboy
佢表現又無乜野,可能d part 少

佢自己一條友唱就真係唔撚掂
jiwoo真係好乖
佢同seoyeon係火箭拳忠實支持者
英文又好喎
呢度幾位師兄話MNET 一定無惡剪
最後,粉絲們抨擊製作團隊說:「討論過程中,Cherry Bullet被剪輯成Cherry Bullet的成員們把蓮熙提出的點子說成‘我們提出的’,這也完全被扭曲了。」

但呢part有曬片
紫蘿SNAP drop kei係啱架,兩個同位置唔放一組,第三戰都同KEI合唱我又唔覺佢牽制Kei
紫蘿在節目播出後親自向粉絲解釋說:「我提議把重要的部分交給蓮熙,但因為動線問題無法更改,所以我把開場部分交給了蓮熙,但這部分被剪輯掉了。」
開場部分唔係指個波咩,想idea係智媛沖出來話大家一齊諗個野搞笑(不過idea邊個講先我係唔覺太重要既,記錯唔出奇)
不過bora真係好剪,佢拍mnet生存節目可以長拍長有

蓮熙好女仔
dee姐+多賢
我都想講似Dee 姐,好親切
唔敢講,怕比人打
入坑啦
JooE係紅過,但當年靠獵奇同小小靠綜藝紅呢同參加選秀節目需要嘅係兩回事

Elly就真是隱形,girls reverse隱到quueendom puzzle,上網睇介紹仲話綜藝擔當,份人搞笑,都唔知搞笑係邊

有人估唔通準備踢人?
得返3集踢咩人
唔會踢人喇,好似都無講過踢人機制
出道都係係咁依活動一陣 是但啦
唔會踢啦 mnet d節目就算第一集話會踢人 最尾都做到冇人出局架啦
又啱
咁快
其實lightsum 出番Chowon
成件事有睇頭好多
次次睇到紅頭只會諗起小田小娟真係好柒
又上去撚佢一穫勁
out 5個未到宇妍吧,都典型靚女跳舞都有實力
佢同李珠賢好打好多係事實嚟,但唔好咁殘忍,要唱歌出金娜英算啦
如果Jian冇唔撈應該要搵佢 佢嚟可以卡住個忙內位 triples嗰兩個應該冇得出頭
Jian
比人處刑處到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞