[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (1) 6月13日首播

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
only one現場好似見唔到地下舞蹈part
說nana舞蹈不出眾? 眼睛真的可以捐了,Woo!ah!可能真係糊到無咩人識,但識跳舞既彩演同夏天都有關注NANA,做到識英雄重英雄, 就彩演退賽這情況看,nana舞蹈是其他QP所有人絕對數一數二
https://www.youtube.com/watch?v=cmWI7T97x0k&list=PLk3-N7s0CiykkjRs98R7KXyPzPKwjWJJn&index=40
甜妹路線未必係kpop而家主流,但係呢首蛋糕有了,無論節奏編舞都好有心思,致於隊名woo!ah!真係爛名,好多歌都用,只是一個助語詞,NANA亦係撞名撞到七彩,同埋出道畀人話似一代神顏Irene令好多人唔鍾意NANA,亦係致命傷

黑髮係靚D,其實出道到現在都時靚時唔靚,應該是公司無錢請好D既型像師累事
Idga 個demo把聲幾似小田小娟
劣版金采炫
好似
屌 睇完中字
原來一開始個泡泡係火箭拳條女自己諗出嚟先
然後present嗰陣 櫻彈班女 搶功勞話係一齊諗
呢下真係冇得惡剪啦掛 佢哋自己親口講出嚟 仲要有埋cap圖
真心戥火箭拳條女慘
俾人搶完功勞 仲要唔可以自己做
勁撚委屈
Ching而家入坑火箭拳擔保你唔後悔
1 vs 3 邊夠抽
搶完人idea自己做埋個part
2個都前SM小Irene
唔知金釆源有無後悔呢
好似兜唔到
其實睇下你點諗啦火箭拳同櫻桃子彈全部成員都七情六慾暗黑面表覽無遺,MNET最喜歡呢啲劇本,而做娛樂有緋聞都好過冇人報🙃
還有一樣真的不吐不快,可能得罪火箭拳的粉絲,作為出道三年以上的女團,​金​秀潤可以叫做上玄隊員亦參加過生存節目,竟然從未參加過作戰前會議🤔,對我來說真的很趕客,現實中的扯線木偶🙈
Mnet一開波都想做新豬肉冇財冇勢既woo!ah!,明顯見到宇妍不太會主動選不合她風格的INVU,mnet明耍她,最後還想woo!ah!兩姊妹內訌,但點解後面mnet唔繼續玩woo!ah!兩姊妹,除性格受人喜愛有實力,尊重製作單位,我暫時想不到別的​
都再一次澄清下,NANA只係通過sm考核收到成為練習生邀請,但係當時NANA有情有義地跟住用9個月時間親自說服家人邀請她加入娛樂圈嘅而家公司代表,所以沒有過檔
Bora真係西女人嚟
啲人成日話惡剪 你冇做過點會俾佢剪到
唔係cap你表情斷章取義
係真係你把口講出嚟
最後intro高音dance break全部搶晒
連隊友jiwon都搞到隱形埋 真係cls

仲話同Kei 比
雖然QD1 Kei煩鳩Hwasa都冇好感
但人哋起碼係真心唔係西
仲未計實力
點同人比
分組嗰到仲要抽佢出嚟bin 勁橙
後尾隔離組踢咗soojin返去佢又有鼓勵
睇得出是好女仔
去睇下火箭拳三個直拍係觀看數最高頭三位,呢次火箭拳希望出到火,快啲回歸
Suyun嗰個好睇
唔講之前攞mvp嗰隻mv啦,唔講woo!ah!自己之前既跳舞,只講NXDE如果你睇full定cam, 只講舞蹈嘅精準同姿態幽美程度,NANA肯定攞第一https://youtu.be/yYo8qQpUVuY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞