[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (1) 6月13日首播

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
依家又係佢地自己揀weekend
cube自己都話自由度好大
權隊冇走到真係唔太好
呢排自己solo曲逆行緊武林好似發夢咁仲唔幫佢回歸追熱度
依家連火箭拳都越黎越多人識,啲直拍view數最高
女飯多好多喎
真 完咗都唔知嚟過
Woo!ah!呢隊嘢唔係今次puzzle我都冇聽過
即係woo!ah!冇乜人氣但nana就好岀名?

睇以前佢啲fancam又唔覺特別多view
又唔係以前宇少未紅時期唯獨程瀟一個fancam幾10萬view嗰種彈起
反而jihan個after school fancam就真係有百幾萬
Nana又有網劇同埋Show Champ Mc
但團真係無乜人識
聽講JooE 係一人公司,咩都一腳踢
佢都參加過生存節目,juri 開會時都問佢意見,比晒位你接,同埋製作crew開大會時都無興致咁
組中除左juri,佢就算資深,都咁hea,之前仲一軍降到四軍
佢完左節目隨時對佢星途冇乜幫助
典型 人出名過團,好多都係靠自己不斷上節目接job先多人識
火箭拳燒前AKB氣 + 俾CB蝦
RP我都係呢個show先留意到

主要係蓮𤋮真係太正
juri性格同綜藝感都好好
Cube同gidle真係唔知做咗幾多世好人先會得到小娟
公司新公司得一隊女團,又霉又冇錢,隊名又改得衰,但係全隊跳舞都平均好,走元氣甜妹風格而家k-pop係有啲輸蝕
NANA人又好正常,平時又冇應酬淨係識返去練舞暫時係呢個節目雖然受歡迎但係吸唔到太多新粉
Nana Fromm話多左好多新飯喎
cube每次臨死前都有人救起
4minute apink gidle,冇其中一個晨早摺咗
clc銷量都唔錯👍🏻👍🏻
仲夠膽死趕走泫雅
可能就係知有gidle呢隻新金蛋
apink都賣咗啦,仲有乜做唔到
gidle過兩年就走㗎啦
Cube揾人好勁 以前四大黎
Apink 15賣咗 4min 16收皮都冇事
但CLC 20年有成績之後elkie搞事就真係接近玩完
Gidle嗰時係多人知但唔多人追 小娟D歌太有style
Tomboy 爆紅真係救cube

但相雅小田小娟? 咪搞笑啦mnet
相雅真係搞唔掂
唱tomboy勁kam
得佢有資源
4M走嗰排唔係BTOB頂一頂真係收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞