[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (1) 6月13日首播

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

好在剛剛live NANA心情還是錯
霉團最終入到一兩個就好
其他前輩有實力經驗人氣優勢
廿八個入一兩個?
蓮熙值得更好
佢都幾有魅力 但個樣好似跟住irene整咁
金髮爛鞋似多賢就真
武林明明擁有權隊同蓮熙點解經營到咁廢㗎
係咪同cube差唔多
當年有infin 有Lovelyz 都可以經營成咁啦 Woollim 廢都唔係第一日知
武林廢開 係無限個期好少少
但都係廢公司
Cube 有gidle
老實講原版咁悶,呢個編曲已經算加左好多分
Bora明明宣佈主題曲結果嗰日駁咗髮,點解之後咁快又拆返
呢首歌表演好似用長髮好睇啲
嗰個咩nana
除咗跳舞勁就真係冇咩特別

個樣抄irene但又冇人整得咁自然
講靚jiwon yuki zoa呢啲仲靚
歌又唔係唱得好 live把聲勁弱
Rap就更加唔洗講 超難聽
唔知做乜nxde要俾佢rap
聽過小娟個version再聽佢rap真係聽到想嘔
蓮𤋮真係好慘⋯⋯
由第一集開始慘到而家⋯⋯
又靚女實力又平均 都搞到透明人咁
gidle都係靠自力更生
師姐師妹都霉
係自力更生
但比到佢想要既資源先搞到
武林連呢樣都未必有
Nana應該係男粉多過女粉嗰類
如果係其他選秀應該有機出道
但佢野心太顯露 今次投票又唔可以淨係靠個人票
sor9ly我真係唔care佢心情點睇你收到嘅正負評都知其他人都係唔care

不過講真Mnet d trailer算9數啦,有時直情唔會係正片播出嚟
好似第2集trailer剪到Bora又跌皇冠落台又嗶嗶聲正片完全都無
佢真係第一集慘到而家但佢唔算隱形
起碼記得佢唱dumb dumb除衫同甩鞋
我都係嗰陣開始投佢
今集都記得佢剪到俾櫻彈蝦同埋喺台上同Kei玩猜垃圾

要講真隱形我覺得Elly Chaerin JooE嗰幾個隱啲
特別JooE都算係紅過.....
武林唯一做得啱係賣咗采源無叫佢入拳
唔係車汪覺得公司廢唔續咩
有鬼
出道前兩日先通知無歌俾到gidle
要小娟自己即場作
公司冷氣壞,雪櫃壞,梳化都要執minnie唔要既黎用

我諗cube最大既作用得夠自由同埋搵到riot合作
唔是 佢老細同佢講有公司想簽佢 叫佢去嗰邊發展會好啲 話武林冇野幫到佢 tbh想睇車汪唱跳RP啲歌
INVU
簡完所以味炒左囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞