[PC]上古卷軸集中討論區 17 我愛鬼妹!

997 回覆
6 Like 0 Dislike
想問有冇人玩開Fallout 4 既mod?
如果我裝咗vivid landscapes all in one 後我launcher 個texture 洗唔洗轉到medium/ Low?

雖然都係B社game但可唔可以唔好又離題

同埋我地都唔熟fallout啲mod

Oh Sorry
我都係想問下,因為見你地咁熟skyrim D mod 可能都會接觸過fallout 既mod

nexusmod嘅操作原理,係會覆寫遊戲所有已存嘅loose files,loose files即係放係data資料夾入面,而又冇pack到造bsa嘅檔案

遊戲本體嘅texture係一早已經pack起晒,係load order上,遊戲會先load本體,之後再跟次序load mod嘅texture

texture品質,只係控制texture解像度,真係覺得好LAG嘅,應該要改用容量較細嘅texture檔案,或將遊戲安裝去SSD

再有其他fallout問題,請自行係遊戲台開po,有玩fo嘅玩家,唔一定會入嚟上古po,今次因為你問嘅問題同texture resolution, load order相關先至答你,冇下次
想問有冇人玩開Fallout 4 既mod?
如果我裝咗vivid landscapes all in one 後我launcher 個texture 洗唔洗轉到medium/ Low?

雖然都係B社game但可唔可以唔好又離題

同埋我地都唔熟fallout啲mod

Oh Sorry
我都係想問下,因為見你地咁熟skyrim D mod 可能都會接觸過fallout 既mod

nexusmod嘅操作原理,係會覆寫遊戲所有已存嘅loose files,loose files即係放係data資料夾入面,而又冇pack到造bsa嘅檔案

遊戲本體嘅texture係一早已經pack起晒,係load order上,遊戲會先load本體,之後再跟次序load mod嘅texture

texture品質,只係控制texture解像度,真係覺得好LAG嘅,應該要改用容量較細嘅texture檔案,或將遊戲安裝去SSD

再有其他fallout問題,請自行係遊戲台開po,有玩fo嘅玩家,唔一定會入嚟上古po,今次因為你問嘅問題同texture resolution, load order相關先至答你,冇下次

Thx!!! 下次會另開post 問
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
個post前期都有人post fo4
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

Oh Sorry

你識游水都唔一定識踩單車啦
兩隻game既game mod差咁遠,冇玩過無端端點會去接觸,問之前過一過腦好冇

你又唔好屌鳩人
人地都係發現連登無fallout post先喺度問姐

話時話fallout系列咁出名既大作連登都冇長post
失敗

舊登有 不過沉左
到時換埋display再玩可能會開post

8核終於用得晒

係八核十六線程
你學遊戲設計唔該學埋點優化多核心效能

我話將軍巴

執垃圾4

食曱甴過活嘅人生
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

出面可能多啲人玩嘛,我哋呢度好似都只係見過隊短有玩
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小vd4都有玩下fo4
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小弟都有玩下fo4
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小vd4都有玩下fo4

妹?
咁我都有玩嘅
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小vd4都有玩下fo4

你想打小妹定小弟 小妹係vd3
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小弟都有玩下fo4

弟=ch2
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小vd4都有玩下fo4

你想打小妹定小弟 小妹係vd3

小妹+小弟=
同一間公司
同一個engine
問既野一樣
人地識揾到入黎係醒目
洗唔洗下下要分到咁清楚
出到去好快比人洗走
二來呢度有人熟呢D野
咁樣對人嚇走哂啲新巴啦

小弟都有玩下fo4

我都有300個鐘但係已經冇乜點玩
除咗有槍同機械人玩之外,fo4個mod系統冇skyrim做得咁好,好多嘢都要靠個peepboy
除咗有槍同機械人玩之外,fo4個mod系統冇skyrim做得咁好,好多嘢都要靠個peepboy

仲要無Sexlab

仲要無Sexlab

冇得屌真係原罪嚟

漏左DIY屋企同vault

漏左DIY屋企同vault

起工廠整人肉罐頭

仲要無Sexlab

冇得屌真係原罪嚟

依家有啦

你又唔好屌鳩人
人地都係發現連登無fallout post先喺度問姐

失敗

舊登有 不過沉左

8核終於用得晒

係八核十六線程

我話將軍巴

曲線屌人

失敗

舊登有 不過沉左

8核終於用得晒

係八核十六線程

我話將軍巴

曲線屌人

叫你比心機讀呀
買返fallout 4
當恐怖game玩
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/31/234446_22d936a55a2b9f70b5d2d207502fd5d2.jpg

灰到

我放埋咗一邊,個vault起錯咗,遲啲拆咗佢再起過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞