[PC]上古卷軸集中討論區 17 我愛鬼妹!

997 回覆
6 Like 0 Dislike
終於返黎幫樓豬推到1001

佢本身都好1001
媽呀 幾十歲人飲紅酒仲要飲到面紅流曬汗同屎忽痕
同埋好苦
慈慈副計…

個屎忽翹啲唔該

得啦

頭身比例係幾多 就咁睇個頭好似有啲大
btw,已J

應該得8-9頭身
跟原game嘅就起碼12頭

好仔細
同埋好苦

差不多冬至
同埋好苦

差不多冬至

仆街
撈亂D file而家搞到雅bb都用到慈慈姨個身型
同埋好苦

差不多冬至

唔識唱
垃圾
仆街

啡色乳頭 依條女肯定老江湖黎
仆街

燈光問題呀低能兒童
仆街

燈光問題呀低能兒童

咁再影過
之前見先粉紅色 估唔到依家已經係啡色 係咪比阿伯玩得多
喺度推介下Kingdom Come 幾年前E3見到個畫面幾震撼
不過今年睇返就一般 但佢個設定一樣係同Skyrim係中古世紀同埋個打鬥似For Honor
https://youtu.be/SVqWnFUN3Ks
仆街

燈光問題呀低能兒童

咁再影過

有都唔比你睇
仆街

燈光問題呀低能兒童

咁再影過

有都唔比你睇

即係無
喺度推介下Kingdom Come 幾年前E3見到個畫面幾震撼
不過今年睇返就一般 但佢個設定一樣係同Skyrim係中古世紀同埋個打鬥似For Honor

有留意
不過好似話唔會有魔法,會盡量寫實跟翻歷史
我睇d人既gameplay真係覺得各方面都好似Skyrim, 連個對話版面都好似
不過畫質好靚,唔知個故事寫得好唔好呢

個陣好似2015年見過覺得好真 不過今年見返個畫質無乜特別
我係比佢打鬥系統吸引
2018年2月出 你部機玩到嗎?

翻黎 Skyrim

件甲有送隻馬架喎

送隻馬個套叫Emfy Cleric Robes
依一個mod有三套衫但無馬

我見到一套咋喎

翻黎 Skyrim

me too
好似冇咩點CTD

手長鬼條女條女幾有女人味
大姐姐feel

Bruma CTD到我想死 不過個度好多野都好靚,抵翻
我條仔係咁話佢老話佢中女

你同佢講 "我都係中女,你又要我?"

有留意
不過好似話唔會有魔法,會盡量寫實跟翻歷史
我睇d人既gameplay真係覺得各方面都好似Skyrim, 連個對話版面都好似
不過畫質好靚,唔知個故事寫得好唔好呢

個陣好似2015年見過覺得好真 不過今年見返個畫質無乜特別
我係比佢打鬥系統吸引
2018年2月出 你部機玩到嗎?

隻Game希望對八核有optimize
不過張Display三月先出 要等多一個月先玩到

翻黎 Skyrim

件甲有送隻馬架喎

送隻馬個套叫Emfy Cleric Robes
依一個mod有三套衫但無馬

我見到一套咋喎

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/55924/?
依個有3套衫架wor 你睇真d?

我指你上面啲圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞