[PC]上古卷軸集中討論區 17 我愛鬼妹!

997 回覆
6 Like 0 Dislike
喺度推介下Kingdom Come 幾年前E3見到個畫面幾震撼
不過今年睇返就一般 但佢個設定一樣係同Skyrim係中古世紀同埋個打鬥似For Honor
https://youtu.be/SVqWnFUN3Ks

有留意
不過好似話唔會有魔法,會盡量寫實跟翻歷史
我睇d人既gameplay真係覺得各方面都好似Skyrim, 連個對話版面都好似
不過畫質好靚,唔知個故事寫得好唔好呢

應該會真過籠變咗唔好玩

????

邊度???????????

????

啡撚過你啲頭髮都唔啡
喺度推介下Kingdom Come 幾年前E3見到個畫面幾震撼
不過今年睇返就一般 但佢個設定一樣係同Skyrim係中古世紀同埋個打鬥似For Honor
https://youtu.be/SVqWnFUN3Ks

有留意
不過好似話唔會有魔法,會盡量寫實跟翻歷史
我睇d人既gameplay真係覺得各方面都好似Skyrim, 連個對話版面都好似
不過畫質好靚,唔知個故事寫得好唔好呢

應該會真過籠變咗唔好玩

毒撚

翻黎 Skyrim

件甲有送隻馬架喎

送隻馬個套叫Emfy Cleric Robes
依一個mod有三套衫但無馬

我見到一套咋喎

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/55924/?
依個有3套衫架wor 你睇真d?

我指你上面啲圖

聽日影

????

啡撚過你啲頭髮都唔啡

掰掰

????

啡撚過你啲頭髮都唔啡

掰掰

講事實都唔得
小氣過女人

????

啡撚過你啲頭髮都唔啡

掰掰

講事實都唔得
小氣過女人

我都粉啦
話說小弟有意重返高登 但又唔想比早洩撚
連登依度又多小朋友 應該點做

你咪又係小朋友

你咪又係小朋友

enblocal 個videomemorysize, 係咪姐係填我vram+ram 個數落去

你咪又係小朋友

enblocal 個videomemorysize, 係咪姐係填我vram+ram 個數落去

都寫到明
依個係你display card個vram 唔關ram事架!

你咪又係小朋友

你咪又係小朋友

你睇下出面啲post一係小學雞 一係政治post被大量五毛入侵再唔係屌下女人係雞都被班女權絲打鬧(重要個留言好多人認同)
根本同我以前上高登嘅感覺完全唔同

你咪又係小朋友

你睇下出面啲post一係小學雞 一係政治post被大量五毛入侵再唔係屌下女人係雞都被班女權絲打鬧(重要個留言好多人認同)

on9最撚憎人開地圖炮

你咪又係小朋友

on9最撚憎人開地圖炮

你出去睇下
自從立會換屆選完我唔會再入連登/高登論政post
成班傻閪以為自己=全香港
結果咪又係比犯民撚
民主黨咪又大勝

講到熱狗幾大勢力幾勁
全滅咁濟
上兩登勿認真,睇下膠post 9up下咪算

5p我又冇所謂,我係波台都係用5p字扮做蝦腸9up

你咪又係小朋友

on9最撚憎人開地圖炮

你出去睇下

我覺得下下都屌女人係雞真係好無聊
最慘係你屌完我屌返你又比人話女權
最撚憎人開地圖炮

on9最撚憎人開地圖炮

你出去睇下

我覺得下下都屌女人係雞真係好無聊
最慘係你屌完我屌返你又比人話女權
最撚憎人開地圖炮

你睇下啲人幫住女人覺得佢地好慘好慘 屌你老味舊登會咩 會!比人屌到上天花板囉
利申:支持父權/男女平等 但反對同性戀/女權
成個幾星期未開過Skyrim
We tilled Skyrim's ground despite frozen toil.
天際寒土,不計辛勞耕種禾穀遍地。

We tended the Kwama beneath Morrowind's soil.
晨風灰岸,不顧性命奮戰卡瓦瑪。

We hunted the Wamasu in Black Marsh's glades.
黑沼林間,毫無懼色獵狩瓦瑪蘇凶獸。

We three hearts have no need for blades.
吾等三心為一,毋需「刀鋒」庇蔭。

Then they came from the seas, folded steel in their hands.
手握鋼劍,不速之客渡海而至。

They burned down our homes and ravaged our lands.
熊熊災刧,昔日家土夷為平地。

Akaviri brought nothing but bloodshed and lies.
謊言與血,阿卡維爾踐履大陸。

Our families were slain before our eyes.
我目睽睽,摰愛雙親濺血劍下。

With three separate people, they shared a cruel joke -
三族同仇,苦笑命運殘酷。

A choice between death or the yoke
自由或死,別無選擇可尋。

But then our three people knew what must be done
掌操干戈,重奪零落故土。

To end the oppression, oh - three became one
暴政難忍,三體將為一心!

Forged by War the Ebonheart rose
戰火焠煉,黑檀心聯盟應刧而生。

And drove the Akaviri back to the sea
高舉勝旗,阿卡維爾狼狽歸洋。

When the enemies begged for the mercy they lacked
無情舊敵,將痛苦哀求吾等寬恕。

Three voices as one shouted "Blood for the Pact"
吾等三心為一,高喊「以血為盟」!

Forged by war our story be told
戰火焠煉,勇士傳奇留芳百世。

No shackles can hold us whether Moonstone or Gold.
月石或金,熾熱之心無物可阻。

發現膠登翻譯過首歌, 幫佢改返D翻譯再掟過黎
三步中出西門巴打如果你睇到呢個POST不如留個名
We tilled Skyrim's ground despite frozen toil.
天際寒土,不計辛勞耕種禾穀遍地。

We tended the Kwama beneath Morrowind's soil.
晨風灰岸,不顧性命奮戰卡瓦瑪。

We hunted the Wamasu in Black Marsh's glades.
黑沼林間,毫無懼色獵狩瓦瑪蘇凶獸。

We three hearts have no need for blades.
吾等三心為一,毋需「刀鋒」庇蔭。

Then they came from the seas, folded steel in their hands.
手握鋼劍,不速之客渡海而至。

They burned down our homes and ravaged our lands.
熊熊災刧,昔日家土夷為平地。

Akaviri brought nothing but bloodshed and lies.
謊言與血,阿卡維爾踐履大陸。

Our families were slain before our eyes.
我目睽睽,摰愛雙親濺血劍下。

With three separate people, they shared a cruel joke -
三族同仇,苦笑命運殘酷。

A choice between death or the yoke
自由或死,別無選擇可尋。

But then our three people knew what must be done
掌操干戈,重奪零落故土。

To end the oppression, oh - three became one
暴政難忍,三體將為一心!

Forged by War the Ebonheart rose
戰火焠煉,黑檀心聯盟應刧而生。

And drove the Akaviri back to the sea
高舉勝旗,阿卡維爾狼狽歸洋。

When the enemies begged for the mercy they lacked
無情舊敵,將痛苦哀求吾等寬恕。

Three voices as one shouted "Blood for the Pact"
吾等三心為一,高喊「以血為盟」!

Forged by war our story be told
戰火焠煉,勇士傳奇留芳百世。

No shackles can hold us whether Moonstone or Gold.
月石或金,熾熱之心無物可阻。

發現膠登翻譯過首歌, 幫佢改返D翻譯再掟過黎
三步中出西門巴打如果你睇到呢個POST不如留個名

不過三體、三心、三族嘅意思係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞