[PC]上古卷軸集中討論區 17 我愛鬼妹!

997 回覆
6 Like 0 Dislike
點解我條女一zoom近就勁多polygon(尤其膝頭)
係咪要用8k body texture先得

唔關texture事

咁點先fix到

幫我打死樓豬

死左

翻黎 Skyrim

me too
好似冇咩點CTD

手長鬼條女條女幾有女人味
大姐姐feel

Bruma CTD到我想死 不過個度好多野都好靚,抵翻
我條仔係咁話佢老話佢中女

你同佢講 "我都係中女,你又要我?"

手長鬼條女個樣似16歲,成日比人當中學生

翻黎 Skyrim

me too
好似冇咩點CTD

大姐姐feel

bruma 真係正

翻黎 Skyrim

me too
好似冇咩點CTD

大姐姐feel

bruma 真係正

好L想玩
ESO真係D甲真係好正, 每隻風格都有分輕,中,重3種外觀
呢個係最新加入可製作行列嘅晨風4大家族風格(仲有個第5大家族因為地理原因未有)

法師家族泰瓦尼 最有代表性就係D蘑菇塔

戰士家族瑞多然

宗教家族因多瑞爾, 連殿衛都用佢地套甲
人畜分隔線, 上人下畜

垃圾商人家族哈拉魯, 專奶帝國鞋底
NEW POST
[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦
https://lihkg.com/thread/364754/page/1?ref=web
仲要西蘭花?
sorry回錯po
仲要西蘭花?

你up乜鳩呀
仲要西蘭花?

超能力黎?
仲要西蘭花?

超能力黎?

唔係

3 set衫都好靚

第3個set最正
1, 2似馬賽會著果d

3 set衫都好靚

第3個set最正
1, 2似馬賽會著果d

我都覺第三最正
仲要西蘭花?

超能力黎?

唔係

點解原設咁有味
新手求教
琴日係Steam買左原版skyrim
裝完巴打頭post推介個幾個mod就ctd
係衰邊樣
新手求教
係衰邊樣

美化嗰d裝錯係極易ctd 有冇裝前置
新手求教
係衰邊樣

你去錯po
新手求教
係衰邊樣

你去錯po

事實十個有九個新手裝mod都唔睇readme 裝完個動作問你點解個人大字型咁企
問佢裝左xp32未佢問返你咩黎
新手求教
係衰邊樣

你去錯po

事實十個有九個新手裝mod都唔睇readme 裝完個動作問你點解個人大字型咁企
問佢裝左xp32未佢問返你咩黎

個位巴打去左新post
[url][PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦 https://lihkg.com/thread/364754/page/10?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞