【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (21) 電光石火 ARENA TOUR | 推しの子 OP

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有聽
上年果首都知
以為佢產量少
揀歌唱
EVA 呢d 超級大作先請得起佢嘛
唔記得講上年都出咗隻BADモード大碟
我都買埋隻初回限定黑膠

你都識得講超大作先請得郁佢
咁鬼滅呢套無限金錢嘅動畫
再加埋係自已公司
所以我都幾Sure光媽會唱鬼滅嘅Final
如果真係最 final 果場都可能會
下季就覺得少機d
宇多田光唔似囉
真係要阿姐級佢直接揾阿姐啦
EVA唔同
宇多田之前都有唱開EVA嘛
你講嘅邊位阿姐呀?
Sony歷來最經典嘅阿姐(以冇移藉其他公司嚟計,我就諗起兩個

山口百惠(叫已經上咗神枱嘅百惠姐出山就真係完全冇可能)
五輪真弓 (SME在席最長時間嘅女歌手)
渡辺真知子(一線中至尾)
MISIA(非Sony親生女,由BMG Japan出道)

講講吓真弓姨姨唱Final就真係半世紀佳話
LiSA啦阿姐就
LiSA唱過兩次啦
而且佢未上到SMEJ嘅真正阿姐級囉
佢都只係由唱鬼減 紅蓮華/炎 先升到呢個地位
之後嘅 明け星/白銀 個聲勢都弱咗好多
是咪可以講鬼滅 OP 一代不如一代
咁就要搵夜遊阿丫絲二姑奶先救得返

咁講直唔係我地Yoasobi Idol覇住個冠軍
今次胖之奇跡個成積其實已經相當啊錯喇

個情況已經同上年Uta/Ado 覇晒流行磅頭7位已經好好多喇
路過
都幾想睇光姐唱鬼滅Final
但諗落光姐同鬼滅3首op啲曲風都唔太夾

或者俾返LiSA我覺得合理
始終個江山佢有份打返黎

做咩偷拍 ikura 個白滑後頸
Ayase呢排好開心,係咁出回憶post
開心都應該啦
live 大成功
idol 再創團隊高峰
佢自己都有歌唱
事業如日中天
主要可能係有女
條黃毛 mk 仔食女無數啦
想講番Hanacell sim其實唔明以下呢段
iphone係可以淨熄"流動數據" 都仲打到電話架喎
點解話得an機可以?!

[iPhone因不可關閉數據連線功能,所以只要在日本境內開通使用即算是”使用”,請多留意。而Android手機則可關閉數據功能,故可實現「單純用來撥打或接聽電話,而不使用數據上網」]
會唔會係認定咗要佢插畫家結婚
佢都29歲

Ikura真係瘦左
有d番左去plusonica果時嘅巔峰時期
買牛係咪一定要對方帶你入場
買無名義 分配飛
我見分左23號飛俾fd
佢張飛都睇到我有另外一張既
有冇名義飛架咩
唔明你問乜
買無名義分配飛
對方會拎名同電話分配去你個app
同你比飛人一樣程序
可以正常入場
唉早幾日有21500yen
而家又變返30000yen
resell又唔中
好似話就算熄左 iphone都有機會load到數據
不要問 只要信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞