用緊網上行68蚊月費100M,轉唔轉2500M 138蚊好?

250 回覆
7 Like 152 Dislike
平唔到咁咪轉台過冷河再返黎囉
個遊戲規則係咁玩架啦
成日轉? 唔洗新裝功夫, 換modem, router? 唔洗傾約?
轉台免安裝費
1000M轉隔離台1000M用返相同router
modem就完約去還機
合約有agent同你搞
填form用pdf filling-in功能
兩三年先轉一次,有咩所謂
Netvigator 用咗好多年,續約成日話upgrade plan 加價,加下加下去到1000m $198/month。上年年尾續約又話加價去到二百幾,仲要乜都冇得送,問佢有冇得平啲,佢仲同我講話呢個已經係優惠價,月尾前續約先有。

上網 check 咗同區其他寬頻公司做緊$99/month仲有嘢送,再打返上 netvigator 問佢點取消,個 CS 即刻話可以做到優惠價 $168/month 同送$2000超市禮券。我堅持話要 cut,佢一路減最後去到 $99/month同埋送冇乜用嘅Norton … 唔知有冇得再平但我費事浪費時間講落去,見同其他公司差唔多就算。

30個月合約,個CS 提我下次到期前要續約,否則會收返正價$138/month… 我心諗你個正價仲平過之前嘅續約優惠價咁多,真係當班舊客水魚
modem就完約去還機:
你真係好得閒..
合約有agent同你搞:
傾約最平要last min先會出到最平, 要周旋架.. 唔洗心機時間?
總之一句: 靜啦dllm
你唔熟行情價咪要時間去周旋囉
熟晒規則,用一日dayoff時間都夠你傾掂晒簽埋約,約埋時間上門安裝添喇
用5G家居寬頻啦
入面無人講2500m
wifi 個d 上網打機唔會delay 好渣咩
係…
pc 直連 modem 咪食得哂全速
你dl rm咁多次做咩
2月填左cut form, 網上續約出現1蚊
買咗PSN高級會員,成日要換game玩
$68 100m 水魚 佢唔比你問第二個sale有冇1000m plan ,都冇就轉台
咁你router 用咩連電腦
Wifi
其實屋企咩用途先1000M唔夠要升2500M
真係冇番咁上下人都好難用到1/10
on9
無架 型囉
開FTP SERVER
NAS

每日down片都真係用得盡嘅,2.5真係會爽好多,如果係扯得進頻寬down嘢嘅話
steam 食到 1.8G+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞