日本旅遊討論區(32)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
諗住一日遊 應該朝早就出發
如果影到靚景就值哂既 3粒鐘唔係太大問題
但問題係錢姐 來回14000yen 太貴
多謝巴打意見
不了
中學雞就得
阿叔又唔係無錢
去旅行只係想relax
師兄
住酒店呢啲野千祈唔好慳
一定會後悔
夜晚訓訓吓你就知咩料
留名等遊記
你可以而家去訂單改入住者姓名,邊個最早到就填邊個名。
試過即場買唔到黃昏後時間
最好買定
6,7月去九州
係咪9成都日日落雨
應該係香港呢幾日嘅天氣咁
陰晴不定
搵間咖啡店坐
比番個o急人啦
google左九州天氣
見佢呢排都係陰天有雨
走得....
同意
一分錢一分貨
冇睇天氣報告咩
我都計畫緊
巴打介唔介意講下去左邊
本身諗住聖誕去高松
見樂桃去大阪咁平
即時買咗
搵咗,富山經長野轉普通列車去上諏訪應該係 9000 円,3 個鐘左右。
同埋有5號巴士由上諏訪 JR 站上立石公園附近嘅立石町巴士站。時間表如下:

https://www.city.suwa.lg.jp/site/bus/1804.html

我去嗰陣有個泡菜妹妹都上去影相,由落巴士開始同佢吹住水睇日落落 JR 站
唔買定,最後巴士真係賣晒,去搭普通列車都可以返東京。只係既然都上咗入河口湖嘅巴士,做乜唔買出嚟嘅巴士
度左幾日 終於決定住田端酒店有啲偏, 到時落地先部署
下個月就飛 仲爭skylinear 周遊券未買
鐮倉江之遊個一日券係咪同到時去到買無分別
搭普通電車出東京要三個鐘
係野田租左部Evo

落機第二日拎車,住榛名山山腳,去左個自動車博物館同上山跑左轉就返酒店

群馬第二日就去赤城,之後回程玩榛名湖

第三日就去輕井澤,咁當然就去左池谷前輩同真子果個招牌,之後逆線跑一轉碓冰,中間停低架車搵返火車橋,c121同起點影相,仲係個火車站搵返池谷前輩同真子約會既場景影相,咁回程影好曬相我就冇停車咁正式跑碓冰,但係c121比個女人拉龍

最後一日揸車就去左伊呂坡,之後回程東京酒店放低行李(東京市區只係揸左十幾分鐘,好難揸,太多路口同線),第二朝還車就正式玩東京

去到d景點你會發現明明你冇去過,但係你會好有親切感同記得下個係咩彎,見到d招牌同建築物會令我諗返起果個位既劇情我仲特登開返動畫cap圖影返個實景做對比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞