有冇90後覺得自己已經不再年輕?

367 回覆
2554 Like 55 Dislike
+1
同人有對比時就會覺得自己仲係on99鳩吓鳩吓咁撚幼稚
但d行為已經有廢老呀叔味
10幾歲開始已經唔飲冰
可能胃已經夠寒底 唔少女人都脾胃有d弱掛
被人催婚催到搬出去
連伴侶都無叫我點結婚 cls
朋友急速減少
屌,以前讀書又唔比拍,加下出到嚟做野又催催催,我都係咁,但做我呢行好難識異性
不過開始老,的確想搵到一個可以終身既伴侶,唔想再玩玩下

利申做IT
人生
見到好多90後慢慢變老seafood
覺得無問題
朋友圈子幾乎得返女朋友係30+男人寫照
平時返工已經chur盡精神
的確會想定落黎 但又會諗起連登仔張仆街圖
利申工作忙 無爛玩拍拖多
歲月不饒人 考慮下speed dating算
養生 證明你廢
夠鐘就要瞓,死頂又頭痛又難瞓
覺得咩都冇咩所謂,打機輸左由佢,人生輸左由佢,每日只係返工收工,變撚左npc
我就細個啲個時爛玩啲,去溝下女,會搵下fwb
但係去到加下停曬,del曬啲app,唔想再玩
因為返工太忙同真係想Settle down
我有諗過speed dating,但我覺得好尷尬,見面唔知講咩好
當交個朋友傾下閒計咪得
唔洗諗太多
如果通頂第二日起身想死咁滯
另外唔想飲咁多酒,細個成日飲,大大下唔太想飲,第二日會好頭痛
以前老豆老母貪近 幫我揀左間男校
前排問我點解唔拍拖 無女仔識咩
我一句車埋去 我讀男校架

之後成餐飯好靜
屌,男女校咪一樣冇拖拍,唔好賴
開始做返大量運動去keep自己體型 夜晚11點幾就開始眼訓

朋友約會唔洗多 一星期一次都好夠 多既會覺得攰
身體上係,心態上唔係,岩岩先開始,人大左先發現到自己有咩可能性
你是咪讀男校先
有間唔中會做運動 飲食廿六七之後已經控制食少啲 但繼續凍飲 放假打機打通頂 如果冇失眠 唔會覺得冇精神 仲被人以為讀緊大學
見到同輩啲朋友日日早睡早起 養生飲生 但打幾鋪機就話精神好攰 又怕凍 只可以講基因整定
前年仲溝緊個94年

早兩個月溝緊個00年出世

懶左好多
完全睇唔明班鏡膠點解會鐘意e+果d所謂既明星 垃圾到癲...
街都懶得出 有得攤唔會揀坐...
食野有留意左
真係易肥左

btw 去旅行果陣另計
係覺得越黎越厭多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞