IT討論區(195) - WFH萬歲!

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
大陸人最愛
Js 唔係就算用咗class syntax 個底都係玩緊prototypical inheritance 咩
咁所有野個底都係machine language
個底係咩同啲code既organization冇咩關係
咁用class 同object.create 去set prototype
Debug 同test 有咩特別唔同
用int 3h同用set break point去debug有咩特別唔同

WTF
知道
咩token先?
uniswap token,我ok
唔係好信,啲色都一樣
Closure點會冇用 唔識closure去寫react 咪一堆bugs囉 ,react hooks其中一個最大問題就係stale closure
hoisting 就簡單概念,望幾眼就明,談唔上需唔需要學。
Prototype嘅話可能有時會用object.prototype.tostring.call()之類嘅功能 ,我都唔知算唔算常用
其實最好係先明event loop 同 callback 先到promise,至於學async,await嘅話可以睇埋generator function 。因為async,await基本上係generator嘅syntactic sugar
連轉10年工 10年後就住半山啦
過30k已經要度啦
返工儲埋啲錢真係留返60歲坐輪椅唔記得屋企係邊call的士先用咩
真係睇個人
60k夠我去旅行唔需要點就住
果然又係CL
CL blacklist 啦
CAP 得 50
咁manpower 更加可以死開
CSA 都係50
manpower 真係要落地獄,痴撚線
佢話CSA得50
我問佢你係咪搞錯左CAP
點知佢大大聲聲話冇,CSA 50k
想問下ASL ,JOS 好唔好?it support依家白紙開緊咩價?
白紙support 開11k啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞