乜唔係證據確鑿架咩?點解浪浪送行者又出返黎?

163 回覆
29 Like 6 Dislike
咪幾條柒頭係個廢po度當聊天室係度吹

你啲人真係冇諗過就講,果然鳩噏唔使本
第一次見人低能得嚟仲要表演埋比所有人睇
浪浪送行者已變質
https://lih.kg/3377960

不如大家討論下依個點解依個po有咁多所謂「證據」去篤死浪浪送行者,又話拉人封艇又盛咁,但係人地最後又冇事出返黎繼續「呃錢」既?
無嘢架,你自己屈完人畀人踢爆、有圖睇到你中返自己回力鏢
梗係其他人嘅問題啦係咪先

鍾意喺度屈人嘅人當然驚人貼圖,等多咗人知佢柒嘛
柒頭見得多,好少見你咁勻循
我只係陳述你地幾個係個廢po度吹水有咩問題,邊句有話過唔比你繼續,前提係你老友肯上水咪得
而家你地唔方唔中回力鏢啦,擺咁多「證據」上黎人地乜事都冇,間接證實你地成個po都廢既
今日玩住條柒頭咁多先,期待下佢聽日會貼咩出黎
喺討論區討論都要煞有其事咁講

另外,【_得咁勻循】唔係咁用
傻得咁勻循:一時傻一時正常
柒得咁勻循:?

睇到你連表達都咁鳩,我諗大家都明你有啲咩理解能力缺憾
真係好撚慘,最多恰少啲你喇
我有擺浪浪送行者嘅證據咩,一直都唔係我貼
諗住用「你哋」就搞掂?又靠屈?

果然係寵物台癲狗竹柒汀
上嚟討論區傾完就算,係得竹狗一個咁上心鬱住喺心

只要一諗唔到點回佢就會話其他人喺度互含
仲要自己pin自己post好似懶有道理咁

不過真係好正,睇竹狗不分是非黑白去做個呃人錢又恰鳩其他義工嘅仆街嘅護主犬又真係幾過癮

話唔定竹狗就係下一個可以靠做異工做到買到康城嘅人,有錢到時咩陀地HG都玩得,邊駛住鴨脷洲唐樓
屌人就一齊屌,柒左就秒速割蓆,你依啲真係正宗倒米
人地同你割左蓆啦
慳返啖氣啦
你就最識分是非黑白啦
連領養同貓舍賣貓都唔識分就開po柒
最癲係我幾乎冇覆過你,佢都可以屈我哋互含
首先無柒到,本來佢「季節性摺埋」嘅原因唔係畀人「封舖」
幾次話唔做再出返嚟,都係屈其他人逼害,呢啲叫【叫春】
正如前面所講,基本上厚面皮如你,做完衰嘢畀人踢爆照復出,都只係因為無恥。

其次,先唔講個「柒」字可以有其他synonym,例如炒咗車etc
至於倒米都要強調「正宗」,你條友係咪連講嘢嘅用字要喺對方度copy and paste先組織到一句句子出嚟

最後呢樣唔係淨係我講,尤其想講嘅係,之前已經有會員話你屌連登仔呢隻稻草人嘅時候「好有連登風格」
好奇一問,到底係連登動物既生死係咪唔重要?
https://lih.kg/bxskKfV

問題係啲用字呢,唔係淨係講呢個討論 #29 你作咗個「柒得咁勻循」但係意思不詳
其他嘅例子係你攞「正義撚同正義魔人」嚟形容「屌貓義工執舖貓嘅人」,好似學咗個詞彙但係亂鳩咁用咁

你啲留言loop、抄字誤用嘅問題,係好令人懷疑你個人係咪有咩缺憾無謂勉強自己扮正常喇好嘛
我哋講緊嘅嘢佢永遠唔係針對個問題而回覆,而係自己搵一啲題外話、垃圾言論又或者人身攻擊嘅說話嚟轉移視線

你都仲打得咁有條理去反駁佢

當然,竹狗到入棺材都唔會覺得自己有問題,得閒入嚟睇下佢自high
嗱,你有證據係貓舍賣貓嘅咪拎出嚟講

我就信當時人咁講係俾貓義工呃咗一皮嘢啦

不過咁,你呢個post係講緊浪浪送行者點呃人錢,而家瘋哥潛唔夠幾日又繼續出嚟呃錢,真漢子嚟
其實呢,唔係個個都好似你咁黐線會mark低自己講過啲咩然後去捉人執你口水尾
不如你睇下我個標題係乜,然後再睇下你嗡左啲乜?
一如寵物台癲狗竹柒汀作風,捉到正駁唔到就當睇唔到
話我留言loop同執你口水尾,
都唔睇下自己幾乎大部份po都會重覆重覆又重覆咁貼我舊文
講無恥你真係冇得輸
期待下你會貼邊張你講過無恥既圖又話我執你口水尾先
列咗三樣嘢,你唔拗我話浪浪送行者只係定期叫春?
定係你仲糾結跟咩叫「柒得咁勻循」諗唔到點駁?
陰功,【柒得咁勻循】都講得出口,語用同語意喺竹柒汀嘅世界係有啲扭曲難怪咁多人笑佢傻鳩
你唔諗下我貼圖嘅原因?你係唔屈人做咩驚我貼證據踢爆呀?
前面喺度屈我「私怨」,喺畀我貼完圖之後一句都唔敢覆
上面都問咗一次,你嘅迷你腦袋係咪要重用人哋上次講完嘅字眼先組織到句子?無辦法準確paraphrase或者抽取句子嘅意思?

不過都係,【柒得咁勻循】都作得出口,理解能力有幾正常可想而知

on9仔睇錯字當執到寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞