乜唔係證據確鑿架咩?點解浪浪送行者又出返黎?

163 回覆
29 Like 6 Dislike

我既原句係咁,你都可以夾硬作到我講錯咁,真係斷章取義既極致
柒頭見得多,好少見你咁勻循

#40都講咗來源係#29

你貼圖嘅留言係喺嚟自#29,果然係傻鳩竹澤汀,正常發揮
笑撚死
係咪執屍界小強
踩唔死我
【勻循嘅柒頭】
你真係理解自己講咗啲咩?
呢個又係另一個竹澤汀唔敢覆嘅留言,喺討論區討論都要煞有其事咁講出口
柒頭見得多,好少見你咁勻循
勻循一定係柒頭?
你平時都慣左cap我啲字,點解唔睇埋我上面係話你黐得咁勻循而係直接曲解我話你柒得咁勻循??

玩捉得蚤你都玩好啲啦,講出黎怕唔怕比人笑
肥人見得多,好少見你咁勻循

傻人見得多,好少見你咁勻循

前句同後句無關仲可以用逗號並列主謂賓嘅新秩序

btw你知【傻/黐得咁勻循】係點用架可?你準備又柒一次

睇唔明你唔撚問?一黎就先入為主話人錯?
自己get錯仲以為自己執到寶係度癲
你唔駛準備已經柒左啦
繼續係唔敢正面回應
將無關嘅內容用逗號並列誤導,跟住話人先入為主
有撚病
繼續唔敢面對自己柒左
而家就係問埋你,「黐得咁勻循」點解?
等你解完再講你點柒
唔明你就落樓下問下看更
「有人話我黐得咁勻循我唔明,你可唔可以教我呀」
我冇義務教你架
哎呀我又用左「繼續唔敢」添,唔好意思囉
而家你用嚟講我唔係問你問邊個
你一邊屈係我先入為主話你錯,一邊唔敢講點解你用得啱

你話先入為主解錯,俾人質疑用法,咁你唔係應該畀你嘅版本出嚟架咩?
咁其他人點知你用得啱?
人地掘個窿你就跳落去,而家叫係度叫痛
唔見其他人好似你咁衝出黎?
你真係當全世界好似你咁弱智架咩
都預咗寵物台癲狗竹柒汀淆底唔敢覆
我自己講

【_得咁勻循】係解對象喺唔同嘅時間點一時好(正面),一時壞(負面),會用到兩個相反嘅形容詞
例句:形容人傻得勻循,即係佢有段時間醒目,但係又有段時間好戇居
同理,如果【黐得咁勻循】即係一時正常or above,一時黐線

之所以要竹柒汀澄清用法,係因為佢成個討論就係諗住抹黑,諗住屈其他人係痴線,從而因人廢言
咁佢當然要圍繞「強調其他人唔正常(負面)」,唔可以講「其他人講嘢點有理據(正面)

如果唔係真係戇鳩唔撚識用呢個term,呢個只係啲低級嘅抹黑手段
成個討論係唔會見到佢講我正面嘅地方(=佢勻循係用撚錯咗)

你唔敢解釋用法,一係你低能真係唔識,一係你刻意抹黑
唔存在其他可能性(有你都唔敢講)
佢係低能加刻意抹黑

叫得雞多智商下降
雞義工
竹柒汀淆底到一個地步

竹柒汀:你條友咁勻循

#57 「勻循一定係柒頭?」
(否認)

#60 「睇唔明你唔撚問?一黎就先入為主話人錯?」
(認定係強調冇用錯)

#65 「我冇義務教你架」
(我要用但係唔敢解釋點用)

#68 「人地掘個窿你就跳落去」
(講明係陷阱,認亂用/用錯)

#69 「你真係當全世界好似你咁弱智架咩」
(倒返轉質疑對方,要講其他嘢唔敢面對)

咁多嗲,點知句句都係迴避,而且自相矛盾
街市阿姐嘅水準
竹柒汀最驚面對自己有幾柒
首先你自己get錯我既意思已經係柒
仲要講到係我錯就柒上加柒
係度拋書包有咩用
你只不過接受唔到自己睇錯就諗住打一大篇野去令人覺得你冇錯
同埋留意返

啲柒頭已經唔打算同我討論之前係個廢po度炒車既事實轉為同我玩文字遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞