乜唔係證據確鑿架咩?點解浪浪送行者又出返黎?

163 回覆
29 Like 6 Dislike
呃錢依part我自己都loop到悶唔再重覆啦

Alton比花姐玩冇得比佢開solo又唔見你出po幫佢發聲?
你乜都冇講過
你自己都知自己鳩吹?我仲以為你唔知添
斷章取義方面你一定係最勁
又啦陪你loop埋今次,
呃錢既證據呢?
慘了,貼得太深你睇唔明
隔離post講晒啦

又盲咗?

啲超市coupon拎嚟做咩呀
真係替全香港嘅義工感到可憐,有你呢啲老鼠屎

而家人哋咪post晒證據仲點無罪假定呀傻閪
知唔知點解人地仲可以大搖大把出返黎呃錢?
因為你啲證據係廢架
我唔會好似你咁自爆埋自己叫Akito Wong,住鴨脷洲唐樓,鐘意叫雞揼邪骨,tg全部都係咸谷

樣柒毒撚,冇女

得閒過嚟海怡搵我
喺香港要呃人錢夠厚面皮好似你咁就得巧立名目用黃圈用異工包裝自己保證財源滾滾
係咪駁唔到我話你啲證據係廢,見你好嬲咁
啞撚咗
定係你有份私吞左啲現金劵呀?
再一次證明你講野冇句真
佢袋咗唔少先出盡全力做打手
之前都話會拎啲廢既證據出黎,
而家直頭講左就當係?
好過你啦

由件事發生到而家人哋拎晒證據出嚟,你扮盲唔敢回應都算,次次就覆一句啲證據係廢

證據廢極都唔夠你個人講嘅嘢廢

我喺海怡望住你鴨脷洲唐樓果邊,係感受到你呢種人需要刷下存在
由頭到尾你啲所謂證據都唔足以檢控到人(人地浪浪送行者仲可以大搖大擺出到黎已經係最好證明)
香港係一個文明社會黎架,你估你係咁依貼幾張圖就真係叫證據咩
呢個係證明?呃完人發覺食個翻尋味就代表佢身家清白?

香港咁多義務團體協助往生動物,點解係得呢一間會俾人講?又點解前義工會將過往呢兩公婆嘅行為一五一十講出嚟?

文明社會就係要去討論,而唔係每一次你面對唔到就對住真相講「得幾張圖就叫證據?」事實上每一個字都係證據
姐係你覺得有真憑實證警察/ICAC會放人比機會佢走佬,你真係on9唔係扮
而家好明顯係浪浪送行者得罪左樓上條P牌仔所以咪開po嘈
一黎就屌人呃錢對你黎講就叫討論???你係波台玩壞左個腦呀?
同埋而家擺到明就係你地自己面對唔到果啲所謂既證據係完全冇力去挫死人所以係度發難
一個就係就講埋哂啲廢話諗住中傷我
一個就直頭放棄左專注係度玩文字遊戲
「警察做野洗你教?」
要扮傻仔就死返去波台啦
果度有隻波台狗隨時接應你
我為緊社會公義發聲你叫我報警做乜鳩?

你咁有證據覺得我鳩up咪報警話我誹謗同知情不報囉,雞蟲傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞