乜唔係證據確鑿架咩?點解浪浪送行者又出返黎?

163 回覆
29 Like 6 Dislike
呃完潛咗幾日水發覺食過返尋味出返嚟繼續呃人叫炒車?
又loop
悶唔悶啲,而家咪證實左你地鳩吹囉
真係呃錢就已經拉人封艇啦
話人呃錢既「證據」又流
爆料者又驚比人告報假案唔敢報警
你毫無證據基礎就開口埋口呃錢
你當依個世界真係好似波台咁幻想左就當係咩
wow 原來你平時唔覆嘅內容叫做默認,咁你前面都認咗幾多嘢喎
例如#40你淨係覆我話你鍾意執我口水尾,即係你認同浪浪送行者摺埋只係叫春無恥復出,而且你啲詞彙係亂鳩咁用

站務台之星開始技窮,除左文字遊戲就唔識講其他野
即係呢,如果你個人係唔滿意呢啲「所謂文字遊戲」,大可以一開始就voice out。而唔係去到後面你駁唔到、要一直迴避嘅時候先嚟扮嘢,強調有人玩「文字遊戲」

好似有啲細路撩人打交,頭幾下以為自己打得有來有回就唔投訴
點知打輸就喊住搵老師扮受害者咁
阻你屈人就叫玩文字遊戲
由第3頁到而家第5頁都仲係唔敢解釋【黐得咁勻循】諗住點用
大早就叫你問樓下看更,自己唔問就怪我唔解釋
你條友唔知講嘢有語境?
仲係唔敢認自己作個term出嚟自己唔撚識用
你自己接受唔到炒車係度用文字遊戲迴避我點解要阻止你
邊度炒車?

浪浪送行者喺背後恥笑Alton做義工唔係事實?
Alton質疑對方係咪誠懇道歉又唔係事實?
有路人、偷情對象影埋相爆浪浪送行者阿峰偷食又唔係事實?

【黐得咁勻循】你自己作嚟話人,但係你自己寧願迴避3頁都唔敢講係點用
咁係邊個玩文字遊戲?你囉,你用啲鳩term嚟話人但係你要迴避
你自己解釋唔到個意思(唔撚識用),攞嚟話人跟住又唔敢認
你喺度玩文字遊戲顯然易見啦
其實……
你有冇睇我標題
定係純粹見到我開po就咩都唔理就入黎發癲
炒乜嘢車 笑左
句句都真,每一樣都有晒證據
床照紋身乜咁熟口面既
最好標題有關啦

「偷食知情不報可以好大罪」

純粹見到我開po就咩都唔理就入黎發癲

麻煩你睇埋我#2嘅留言時間,唔係你去其他post做attention whore引人注意,喺度求其他人可憐下你理下你,我都唔知你開咗個九唔搭八嘅新post
我頭嗰頁都講咗係好心入嚟覆你,你而家又重新loop喺度妄想啲唔係事實嘅內容出嚟做乜
話人呃錢果啲又唔講啦?
原來你條友琴晚11點出呢個post,但係要今日走入人哋啲post宣傳叫人睇,先至有我一個留言可憐下你

竹澤汀去到第5頁又loop自己無睇到留言#6
果然理解能力有問題,呢點講咗好多頁講到噚
咁要睇下我有幾多時間打千字文
岩既,要諗下點作得有趣吸引人信係難
不過都係果句,雖然我知你係吹姐,不過你有咁多內幕唔報警一陣啲認真撚報警話你知情不報你諗住點算
睇你條撚樣一定係2019年篤鳩手足搞到佢哋去坐果班撚樣嚟,咁鐘意叫人報警
浪浪偽行就已經有人報咗ICAC,要查幾耐,要幾耐做嘢,你伸長你個龜頭等就得

唔駛三日唔埋兩日就問警察做唔做嘢嘅,傻閪
佢而家就係得幾句

咁有證據做乜唔報警
如果佢哋犯法點解仲可以繼續走出嚟呃人

但浪送呃鳩人錢玩鳩異工同Alton就扮盲唔回應,亦都駁唔到

你同佢講任何嘢佢都係有心要spin走

點解我會咁憎呢條賤種,係因為佢有反社會人格,經常不斷開post情緒勒索同制造對立。
選擇性失明掛
睇唔到浪送厄錢,睇唔到浪送玩義工玩Alton

2019之後仲去考警察你對唔對得住坐緊監果班手足?

你大陸仔黎?
香港行普通法你知唔知
你信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞