乜唔係證據確鑿架咩?點解浪浪送行者又出返黎?

163 回覆
29 Like 6 Dislike
講到尾你就係睇唔明我講咩
網上討論大家都有自由,我冇義務就返你既程度架喎
最搞笑嘅位係你去到而家呢個留言都唔敢講「我點樣get錯你嘅意思」
迴避MAX

垃圾打手又炒車,說好的呃錢證據呢?
人哋淨係要出嚟護主咋嘛,唔係點樣可以長做長有,不停呃人錢
想問一樣嘢,有人爆咗一個組織嘅料
你就去返被爆料嗰個組織嘅Facebook post度搵證據
搵唔到你就話:「哦,佢官方無講即係無,你打手!你炒車!」

呢個係咩玩法嚟
到底浪浪送行者收左既10幾萬超市卷用去咗邊呀?呢個組織嘅負責人聲稱啲超市券派咗比義工,但係點解咁耐以來都冇義工收過嫁係咪用咗黎自肥?

嗱嗱嗱,係浪送官方fb 聲稱派咗比義工㗎!! 如果係真,點解冇義工收過

有人搵到一個組織呃錢既「證據」
然後冇人報警
又冇人被檢控
而果個組織仲可以繼續大搖大擺出黎「呃錢」
踢爆佢既人就繼續匿係網上論壇度嘈而唔會報警,由得佢地繼續「呃錢」

如果唔係一早知你啲料係流既你真係洗定個八月十五都得

唔怪得hoytv都要搞個新節目叫東呃西騙香港地咁多人呃錢
都要靠啲「知情者」故意放生先可以令啲不法之徒繼續「呃錢」既
而家係你幫緊浪浪隱瞞罪行
你犯國安都未坐監啦我睇完真係嚇到瀨尿

傻閪
其實講乜都冇用,因為佢會幻想佢諗緊嘅嘢係啱

真白卡嚟
呢單係咩事 anthony 嗰單?
其實你諗唔到點駁咪直接潛水咪算囉,夾硬搵啲野講好撚核突
浪浪送行者已變質
https://lih.kg/3377960

有人聲稱搵到浪浪送行者呃錢既證據,但係又唔報警,任得佢地繼續呃錢,去到個po後期撞正浪浪間歇性唔做就以為自己搞到浪浪比人拉,幾條友係度叫春點知唔駛一陣浪浪就乜事都冇繼續出返黎「呃錢」
你講緊你自己?

上面海角鴉講嘅嘢你一句都回唔到
然後人哋伸返個龜頭出嚟呃錢你又繼續盲撐
雞蟲Akito Wong
竹狗為咗維護瘋哥等佢可以繼續有贊助可以上樓,抹黑其他愛好動物成員

如果大家有往生動物可以自己處理,或者交俾其他可以信任嘅團體

基本上竹狗而家對住全部證據都唔願意面對,唔識駁到淨係叫人報警

住鴨脷洲嘅雞蟲竹澤汀Akito Wong,樣衰又柒又溝唔到女,最後要叫雞
其實瘋哥係咪成日帶你去叫雞,做人奶狗做得咁開心
啲超市coupon分咗俾竹澤汀幫浪浪送行者做打手
活係自己幻想既世界真係好
佢就直頭收左皮啦,而家直頭同你地割埋蓆
更新:喺留言#91 寵物台癲狗竹柒汀 厚顏無恥竟然話呢個只係撞正浪浪【間歇性唔做】

畀人屌撚到要收皮避風頭,咁都可以講到係「休漁期」咁
我就未見過人講要休息下,但係個告示寫住「精神崩壞,永久暫停,唔會再開」、「最後一次感言,再唔能夠幫往生浪浪」之類
「休息告示」寫到咁撚煽情
竹柒汀真係有理解能力問題
你將 浪浪送行者畀人屌撚到收皮就叫:間歇性唔做
咁你幾時先 間歇性唔柒 呀

屈我收皮都講得出
嗱嗱嗱,姐係割蓆唔係屈你啦
你都幾撚仆街,人地搵證據你就黐住人黎幫手屌,而家一炒車就唔關你事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞