Sony Xperia 拎機區 (149) - 銷情空前熱烈,信徒倍感安慰 | 旭狗鳩噏完未?

1001 回覆
16 Like 5 Dislike

兩張都係1 iii 105mm,無較ev同光暗

白左既係用basic mode唔較任何野,俾左1/10,iso1000,實色既係用mr mode,1/50,iso1000,兩張都開左hdr,其實話白左同影唔清既,有無諗過係自己/個software影衰左張相
其實影相,特別係自動mode其實都易影衰,因為佢個軟件唔知你想影咩野做主體,同埋手要定,實體快門既唔好處,就係會震到部機

有心機影既話,一定開mr mode 慢慢玩,搭飛機影月亮都照影到,當然唔會好似ff 機咁靚

駛乜搭飛機,響平地都得啦
5iv依家唔好勒
等5v又相信未必等到

拿拿淋落先達老鴨賣咗先再算
一係睇下有無fd呢期買機幫手trade 機
比得起過渡機+5V啦
本來睇緊機,睇下睇下變左睇。。。。。。。。

我覺得d 阿媽級用機先係挑戰
光度一定最光
又成日咩game 都裝一餐
見廣告d game 好似好玩就dl
其實係唔知點解裝咗好多野
whatsapp voice message / 相 又唔剷
用用下無位唔慢就奇
我以為得我屋企個個先係.但之後發現好多都係
用過iPhone 個相薄我見到都懶得幫佢del 相
咩相都堆埋一齊
要剷個下真係好煩
佢又懶得揀.我又唔知佢邊張要邊張唔要

因為咁我買左部三星俾佢
家母罪大死忠過我,除非罪大收檔啦否則唔會轉

我打算今年轉1V

電夠其實已經ok
我為3.5mm 同窄身轉機
用兩日即棄 證明部機真係好唔user friendly
等睇xperia pro 2 spec.
用左唔夠1星期就會裸返
我裸左好多年,貼左好唔慣
我都有諗過呢個問題係basic mode較返暗少少其實就無咗果個「問題」, 但我影好多張先試到一張有「問題」

之不過究竟係測光錯誤定係光學問題就...
本身仲有成年約唔會做到上台價,walk-in係咪度度都係差唔多價
大舊都好過壞電,好似壞硬
應該係正價,畢竟256G 版都未出。
同埋話快跌價姐,未去到出咗幾日就跌價咁CLS 呀
當年元祖1仔一星期就劈
不過今次mark 5叫做多人買,應該無咁快劈掛
仲有17日先有部機
+1
點解咁耐
11巴訂256?仲以為會即沖512
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞