Sony Xperia 拎機區 (149) - 銷情空前熱烈,信徒倍感安慰 | 旭狗鳩噏完未?

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
咁多奇怪野
本來諗住出1 V
而加疊埋心水s23u
未收到電話拎機
Sony ppt 話今代1v軟件做左手腳比上代慳電左個陣仲諗緊係咩
點知原來係因為冇ltop就玩睇片鎖60
1v主鏡真係好靚追到s23ultra
想問有冇人遊戲增強器有問題
係game打開 個增強器就彈app
會唔會有BUG/問題整合

利申: 觀望中花生友
邊到買就邊到換,不過我以前試過換完都係出事但間鋪只比換一次,之後上東角又肯再係維修部換新機比我
同埋其實sony換機唔使驗機單
係cmhk上面換機部同我講拎左驗機紙就一定換比你,唔係我地師傅check過可能睇唔出唔比你換
咁快撚唔掂
1.長焦qc問題
2.掃qr code app有bug
3.睇片自動鎖60hz
呢個好多代嘅做法啦 呀fans
多數下個post就多一個4重加密嘅專區
播片俾120Hz你做乜?
純粹SCROLL選片沒有割裂感
之前睇片邊會鎖60呀
我喺1iii都有屌過
你話呢?
Smt真係好伏
CMHK一樣
請問如果講緊電話成日塊面會碰到個屏幕郁到嘢,係咪無解嘅?
單以規格來看的話,S23 Ultra 與 Xperia 1 V 比較之下,Ram 與 ROM,還有處理器的時脈上皆是 S23 Ultra 佔優,不過實際跑分說真的差異有,但不大,對於非死忠規格黨來說應該是覺得還可接受,只是 UFS 3.1 真的是.....沒有不敬的意思。特化規格也算各有千秋,雙機皆有防水,同時 Xperia 1 V 也延續歷代受好評的實體快門鍵,3.5mm 耳機插孔與不需卡針的退卡槽設計,更何況還是支援 microSD 記憶卡擴充。至於 S23 Ultra 則是獨特性更加強烈的 S Pen,以及用了就難以割捨的悠遊卡功能了。
正常個距離感應器會熄芒
PRO I 有更新
61.2.F.0 191
係咪驚揩到個mon,於是打斜部機用下半部近口 上半部離耳仔呀?
個距離感應器喺聽筒位右邊(即係mon貼右邊個凹位)
離耳仔愈遠愈死喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞