Sony Xperia 拎機區 (149) - 銷情空前熱烈,信徒倍感安慰 | 旭狗鳩噏完未?

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
iphone個期smt都好多鑊氣
第一次追新機唔知定
以後知啦 出年完約就走 垃圾到
其實間間都係咁上下,可能撞正佛誕假期
Sony又係要屌嘅,你咁型揀正紅日開賣,但又唔一早派好晒啲貨俾街舖同電信商,搞到啲公司又要遲多幾日先派到貨俾班容
我放下執著 啱價就算
支那Zackbucks證實咗係UFS4.0
睇運同人品
iPhone 12 Pro Max嗰年我day one就有機拎
但再N世之前htc10我去數記訂又係好耐先派貨重要部機邊框花嘅,最後我屌鬼先俾退訂
SMT綠色512仲未有
尋晚即刻收到sms,今日拎左機,殼未有貨,sales有問我想要咩色
垃圾SMT 以後唔會再係佢度訂機 伏到
如果係Sony問題點會一D人有機拎一D人冇
根本唔合理
其實間間都係咁上下,可能撞正佛誕假期
Sony又係要屌嘅,你咁型揀正紅日開賣,但又唔一早派好晒啲貨俾街舖同電信商,搞到啲公司又要遲多幾日先派到貨俾班

其實佢買iphone都係咁伏
通常會「伏」嘅原因係件貨太好賣
唔明點解某啲巴絲唔接受部機反應好
我覺得似個台9多啲
我係唔接受佢將啲贈品分開幾次派
今日拎機聽到無殼拎嗰刻我喺度諗,點解個殼唔同四選一嗰啲一齊俾客登出完上Sony度拎?
你話個殼可以同部機一齊派到俾舖件事又真係幾啱嘅,但依家派到亂晒籠囉
依家係至少兩個台都係咁
其實佢買iphone都係咁伏
通常會「伏」嘅原因係件貨太好賣
唔明點解某啲巴絲唔接受部機反應好
我係唔接受佢將啲贈品分開幾次派
今日拎機聽到無殼拎嗰刻我喺度諗,點解個殼唔同四選一嗰啲一齊俾客登完上Sony度拎?
你話個殼可以同部機一齊派到俾舖件事又真係幾啱嘅,但依家派到亂晒籠囉

自膠
sony個wifi係咪一向都弱
我出一出門口幾分鐘斷左wifi,返入屋唔識自動駁返wifi
利申:第一次用sony, 以前用其他機都會駁返
呢條友又唔係官方
由psp開始,sony啲野就好㨂wifi
佢鍾意既就無事,佢唔鍾意既就連住都可以無啦啦斷俾你睇
cmhk話佢地得機添
sony出名接收弱wifi弱同藍牙弱
聽落小問題但好大影響
你去旗艦店拎又係咁答你?
到佢講啲唔好聽嘅說話時
你就話佢代表到半個官方
個龍門就嚟識搭飛機
唔係喎我部1II連wifi好快喎
第一次入屋係正常駁到,但如果中途短暫斷左就駁唔返
睇嚟我等256係啱的
頭兩個月都係fix bug期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞