奧尼爾:論歷史地位,占士未必能勝過居里 (2)

138 回覆
12 Like 17 Dislike
個d盲撐撚on9嘅 wade個d一定係核啦

不過iggy其實都算係核,去勇士前入過all star,有二防,

lee就算啦
根本大家對核心嘅定義都唔同,我係覺得只要你係主力球員可以參與到大部分球隊嘅攻防戰術已經係核,你試下攞走Draymond Klay之後勇士攞唔攞到冠軍?根本15年就冇可能係單核
係連登到講廢老有咩意思
只要係唔黃 佢就底薪player la
但連登仔自己都好撚鐘意食老麥 用apple 聽Eason
Westbrook Dlo算係咁啦 westbrook係唔夾湖人同埋太貴 唔算打得差 DLo都有幾場發揮得好
真 之前有個post講咩人品 話咩Lbj 19年落井下石 冇反共產黨 我係LBJ都唔會care你香港啦 等陣間講錯嘢比大陸封殺咪67
你係咪太睇少Klay

就算green比起其他巨星冇咁勁,佢依然係勇士體系重要既部分,宇宙勇個陣容勁過騎士3巨頭太多
咁你講吓應該用咩標準 要點秤
佢唔care 香港未唔好出聲囉 做咩要屌Morey?
你真係搞笑,活在自己平行時空入面
佢都冇出聲 係記者問佢先答 同埋其實佢有屌啲乜 佢都係比啲大路回應 話Morey唔清楚香港發生咩事 話佢wasn't educated on the situation 一個官腔回應比連登仔講到屌Morey 不如你講下其實你想佢比咩回應?
騎士幾多核關勇士幾多核咩事 foj行緊100核都唔關佢兩個事㗎
Lee前一年仲係all star傷左唔計都算 iggy76人真核拎埋fmvp又唔計呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞