BMW車主討論區 [ 8]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
ix1 其實洗唔洗加佢個full option? 好似本身有既system 變plus
1個月都唔夠就加左4皮
直接換車
Ix1內籠靚過IX3
但Ix1入門級,唔想揀
出IX4 IX5未,唔要IX2
早幾個星期明明上面有人話iX1係X1嘅高級版,點會係入門級來麻煩你Ler口水講過一陣人地嬲埋你
我錯
揀iX囉, 有現貨
係窮呀哈利
其實ix3 個籠好用d? 麻麻地ix1 個長Mon
真係出IX4 IX5, 到時個價都唔會係平, 起碼80萬起跳
IX4應該6字都OK
長Mon 證明近代出
你都on9

係講緊iX1係X1 family 嘅高性能版本定位,你睇價錢同輸出比較吓咪知

依家代理入埋電油,外國亦會出X1M35i ,你自己比較吓同一個車系邊架車點定位

定係其實你淨係識酸鳩人地Macan,其他車唔撚識?
油版20iA Msport都70萬, 電版冇乜可能6字啦
代理會入電油U11想知開咩價
對唔住 你啱 我錯
iX1絕對係高性能版本
絕對唔係入門級
我決定自己罰抄一百次
跪求高性能版本車主大爺接受我斟茶認錯

X1 係入門BMW SAV SUV ,呢個無可置疑,係人都知

但同一個系入面都有齋版有option 版

係你呢啲全職引戰狗先會乜柒都鳩噏
要突登unblock屌柒條友
X1 M35i : am I a joke to you?
懇請大人容許我呢條木契再次向您道歉
為咗警惕自己唔好再重犯
我決定咗改名 每日望一次自己個名
去提醒自己iX1喺X1入面嘅定位
唔會再同其他X1相提並論
以後都唔敢講任何有潛在可能
傷害任何一位iX1車主心嘅說話

唔駛unblock 架柒頭

一click就睇到

同埋,上面咪講咗X1M35i

我想問吓你成個X1 line up ,iX1 係放係邊個位置?
iX可唔可以當係 iX5, size差唔多, 係無7座
係咁阻到你 就咪撚㩒開嚟睇啦
要㩒開嚟睇 咁你block嚟做乜呀
柒 頭 又要做雞。。。

放邊個位置?咪放返喺 iX1 自己個位置 其他X1一係電油一係柴油再唔係PHEV
死都要話人高性能版本 對返spec X1 xDrive 30e 都做到同樣嘅嘢 咁又係咪高性能版本?
i4 M50 又係咪同 M4 同級?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞