BMW車主討論區 [ 8]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
見好多G30改尾期尾燈
各位師兄 屯門 元朗 有冇介紹裝車cam好既地方
另外想搞搞胎壓sensor 有冇介紹
搭單問埋有冇換偈油介紹
我都有改,之前原廠出promotion, 10k 就換到
太空人
尾燈應該易搞
但頭燈就麻煩啲 整得唔好就變高燈L
搞完一大輪洗完一輪$始終都係一部pre LCI

識車嘅人一睇就知狗肉前期扮後期笑到卡卡聲

唔識車嘅佢就算改到龍飛鳳人哋都唔知咩嚟

真係唔知為乜
【#BMWService 原廠冷氣消毒服務 | 有效淨化車內空氣】
了解更多: https://bit.ly/2yC3hkE

雨季將至,加上天氣悶熱潮濕,BMW 推出原廠冷氣消毒服務,即日起至9月31日,車主可以低至$979 享用原廠冷氣消毒服務^ (單次原價: $1,488),更可免費獲贈精選禮品乙份*。

BMW 原廠冷氣消毒服務有效殺滅車廂內的細菌及塵蟎,讓您與家人於旅途中享受純淨無菌的清新空氣,進一步提供健康保障。

^優惠詳情如下: 1. 原廠冷氣檢查服務單次: $1,088 (原價: $1,488) – 購買即可免費獲贈BMW生活精品 $100 現金券*
2. 原廠冷氣檢查服務兩次: $2,067 (原價: $2,976) – 購買即可免費獲贈BMW生活精品 $200 現金券,或BMW Charging credit $200
3. 原廠冷氣檢查服務三次: $2,938 (原價: $4,464) –購買即可免費獲贈BMW生活精品 $400 現金券,或BMW Charging credit $400

另凡購買BMW原廠冷氣消毒服務,更可兼享下列各項優惠^: - 優惠價$1,088 享用BMW原廠冷氣檢查服務 (原價: $1,488)
- 優惠價$688 享用車廂長效抗菌護理塗層服務 (原價: $1,488)
- 8折更換原廠 PM2.5冷氣風隔服務
- 7折更換 BMW Key Case電池

立即致電 3193 6688 或登入 https://bit.ly/2yC3hkE 預約及查詢。

^優惠受條款及細則約束 *禮品數量有限,送完即止。
#BMWHK #BMWHONGKONG #BMWService
抵咩
我見太空人洗冷氣都八舊
有無好介紹先
唔識 架車比較新未諗
但冇辦法 id7 屌打 id8
Facelift 完個Mon 好似無咁好睇
id8 版面亂,你係唔會好直覺得搵到你想要嘅野,好多function 都要搵一輪,第二襟入去好多時都要襟多幾層layer 先見到個掣。第三太多垃圾icon, 永世都唔會開,完全阻礙用家搵野。
例子:auto start stop, 每次開車要入去熄,起碼要襟3層先可以熄到。

用過一排嘅感覺就係為做而做,要比人覺得多野,但跟本只係張以前嘅function 數碼化同一體化,重要係整得唔好,一啲都唔user friendly.
支那美重扮曬野話人地運輸署唔批car-play , 真係當啲客on9
Auto start stop 唔係波棍附近有實體制咩?
香港已經cut咗個Auto start stop掣
如果咁啱撞正返去service 又有promotion,我會做埋
洗冷氣幾吸引
可以順便檢查埋冷氣
想問一下四輪定位邊到好
最好紅色線既地方 thx
我太尺歪咗 要去搞返正佢 依家有少少省呔 揸得快會震
想知點樣冇用法,有冇前後比較數據睇
塔頂夠期 未換 師父話仲用到一排唔洗換住
叫我去四輪定位度返太尺就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞