BMW車主討論區 [ 8]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我依家隻老馬行左11萬都諗緊換唔換好
依家嘩佬同Turbo喉漏油 換唔換埋鏈版啲電子油bump又無乜野
時代的眼淚師兄見到可以搵我,我放320i
t.me/siupual
整得過,首先柴油車價點都高過電油。
加上十萬公里係一般香港人心目中係臨界點,反正都過左,不如渣多一排。
琴晚G50 New 5公佈,今日我呢邊外國dealer即刻開始收order話有全國分到200部523i quota繼續冇打算出力推電車,i5冇人吼

森那美:New 5???? 等多一年先開售啦
點解無人吼?
香港一街電車
自己好想出部G20玩一年
但好怕之後要賤蝕
隨時要無左一換一先有5,今代入門係唔係仲係520
嘩佬冚同turbo喉通病黎因為用19膠 呢兩樣整都唔貴,鏈餅膠可以叫師父評估下頂多幾耐但如果13年落地應該都只可以頂多一兩年,同埋換得人工都唔平一係落偈一係落波箱傳動軸係車底換
因為呢邊電費貴過油,冇public charger, 一定要自己garage裝wall socket, 電車車價亦唔平過油車,而且weekend求其去個short trip來回都around 300km
要知佢係唔係落偈整先
落同唔落人工差好多
電車係城市先啱玩
換完又一條好馬油價同電車有得比
76萬,平左四萬

香港代理第一時間公布了全線三款電動版本地車價,入門eDrive40「一換一」車價HK$759,900起;eDrive40 M Sport版「一換一」車價HK$819,900起;至於最頂級高性能版M60 xDrive「一換一」車價HK$1,468,900起
森那美大咬到
等緊dealership 運部m440i gc
英國e40 M sport 都£74000 起仲未計有啲option
香港呢口價唔出奇
最慘有人唔介意比佢劏
M440i bro 不過我2 door coupe
https://kknews.cc/car/3m6mm8a.amp
有無師兄知除左原廠(報15k)有無車房有得換
唔係話幫代理講說話
但老老實實睇吓全世界稅前口價都係咁
姐係又食左1換1個差價
但7字頭買5真係接受唔到,森那美唔入油價搞到d定價奇奇怪怪
隔離EQE貴多十幾萬
但隔離唔知入唔入新E,開65左右的話都差十萬
G20 想請教吓,每次停車冇熄匙,如果我喺司機位開門,就會自動變咗開停車通風熄晒啲冷氣,點樣可以取消呢個功能?

因為有時老婆坐喺架車度,我落車去買啲嘢,其實係想keep住有冷氣,但如果我喺司機位一開門就自動熄匙
踢你老婆落去買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞