一名抖音主播在直播過程中突然被砍

858 回覆
373 Like 25 Dislike
智叔
啱啱有人train咗個ai model
可以試吓gen呢單出嚟
砍得完整駁得返
小學雞?
中國香港日日都有砍人案
( sorry,按錯負評 )

我睇左好多次 左手邊個男仔 好似係用手擋把刀 跟手有舊野飛出黎
圖都好似見到左手面個男隻手真係好似無左手掌
當然呢個事後可以整 , 所以我都唔敢100% 肯定係真
可能佢隻手向上擋 然後把刀向下斬
重要斬正個關節位 所以先咁易斷
唔緊要, 我明你講乜就得
平時一回就有五毛俾負評(唔係話你)
中學雞?
其實唔識分,中國一律當假
大雞雞
豬肉佬單手大力,定係雙手overhead一鳩斬落去大力
應該本身係,但係應該埋到佢嗰下出左聲,冇左sneakstrike buff
用竹嚟同手腕比
對腳仲喺度呀嘛,又唔係斬腳,梗係跑到
一滴血都冇?
即使係戲劇效果
都請認真啲好唔好?
啲掌紋有無特別?
睇唔睇到今次個劫?
你就係傳說中嘅垃圾醫護?
抄馬車?
網曝廈門一網紅戶外直播被砍,當地公安局:已介入調查

5月23日晚,有網友爆料廈門一名抖音主播在戶外直播的過程中突然被人拿刀砍。網傳視頻顯示,在一家咖啡店前,兩名白衣男子正在戶外直播,後方突然出現一名手持長刀的黑衣男子,對著其中一名白衣男子砍去。在另一視角視頻中,白衣男子在被砍時用手擋了一下刀,在被砍後兩人疑似向一籃球場方向逃跑,持刀人繼續追著被砍男子。

目前,該主播賬號已經設置為私密狀態,所發布作品等均已不可見。

24日0時10分左右,頂端新聞記者聯繫到福建省廈門市翔安區新店派出所,一工作人員表示:“現在我們警方已經介入,具體的後續會發布,會處理的。”

隨後,頂端新聞記者致電廈門市翔安區公安局,工作人員回應稱,目前區公安局和新店派出所都已介入調查,詳情不方便透露。

24日0時20分,事發地附近一名店家向頂端新聞記者證實,砍人事件發生於23日晚10點多,發生在廈門市翔安區某學校。“砍人事發地在學校內,與我們店有一點距離,不知道他們有沒有恩怨。”

https://city.sina.cn/city_new/2023-05-24/detail-imyuvvhh6419576.d.html?from=wap
斬人條友同被斬嗰個都跑咗去第二度,無即時危險
仲唔打卡影相呃 like?
我明之不過最近抖m特別多姐
兩邊一齊出力喎
好撚假 點會完全無血
同埋邊有可能一野就斬得甩
因為 抖m 立於智障界嘅丁頁點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞