一名抖音主播在直播過程中突然被砍

858 回覆
373 Like 25 Dislike
巴打好撚認真仲要圈埋
隻手望落好似假
平時見人講墨西哥父子之類啲片唔敢睇
但話係抖音on9仔出事覺得好治癒
做咗咩犯眾憎嘢
個個留意唔係”哈哈”,就係想睇佢死咁
到底係為乜嘢事要斬佢
係囉
好似d觀眾都知咩事佢會比人斬咁

攪到我都想知
連登仔乜鳩都話假
依張相就係好多人覺得件事假,係隻手附近都好似冇血
雖然中國係多假野
但一見大陸野就話假再炒車
真係好撚低智
做埋哂d藍絲做既野
立場行先 判斷掉埋一邊
真相唔理

唔排除有人特登玩膠 但都有好多真係咁既人
啲人真係好撚變態
可以一路劏緊個生勾勾既人一路有講有笑
男男女女都係咁
冇咩事唔會去呢啲地方
割脈自殺 啲血咪慢流囉
你唔係以為 打橫割就會好似蜘蛛俠咁噴出黎呀嘛?

仲有 好多割脈屍體係喺浴缸浸住水
即係代表本來割脈呢樣野 就唔係快速放血
除非你割頸 割大動脈
係用浸水黎降低身體自身止血同收縮既功能
真 睇完好撚驚果d地方
墨西哥果d cls
有野托住劈好似影啲,佢凌空都斬到除非把野好利
條片尾二刀仔未睇過,好癲
最後無啦啦打大佬即刻skip咗
我唔評論真定假,但假設,假設咋下
如果隻手真係假既,有用假血成份做出黎
扔出黎個下都已經有係圏出黎個d血啦

諗多d可能性,用下腦先啦,仲話人弱智
ching 冷靜啲 兩樣嘢
1. 我係話返你知 上面唔係講緊隻豬少血 係講緊隻手少血
2. 脈搏位血流方向係手臂去手掌 所以流得多血係喺手臂嘅斷位出 所以用𠝹手同上面隻手掌係冇得比較
我就梗係明啦 就係講緊好似雞髀骨咁
唔係講緊斬關節
但你平時菜刀對雞 同埋你斬落雞刀用刀下半段 同快狠準
其實正常男人普通力度斬夠真係唔洗點用力
今次唔知佢係咪開山刀 佢把刀幾撚大先得把

開山刀劈樹 橫劈都可以劈到好入 真心唔出奇

佢呢隻雙手合十握實手砍再加埋擋條友個下用埋力向上
即係送埋黎比你劏
好似打拳你出力 對面送埋個頭比你 一野就夠ko 訓底
咁樣講講下真係應該真斬甩左
嘩 CLS
諗多d可能性 同鳩叫話假
係兩個層次
因為無論Facebook ,YouTube ,斗音,寫簡體字嘅片好多都係假

無論救動物,打交,溝女,做傻哩,乜題材嘅都有劇本不斷出片
所以直覺就會覺得今次又邊動新劇本
lm
你不如假設全部野都係AI gen出黎仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞