一名抖音主播在直播過程中突然被砍

858 回覆
373 Like 25 Dislike
兩條友笑緊一個叫三明嘅地方 之後懷疑俾個三明人劈
點解笑三明嘅
好似唔係,TG group有大陸人講係左邊條友搞大咗人哋條女,但係刀手就斬錯咗佢隔籬嗰個friend隻手,所以佢斬完之後先追住另外一個人
想起刀落 算齊口 唔知駁唔駁得番
變左嘈真假
留名
連登仔真係好得閒
唔知真定假,純粹想講兩樣嘢
1. 關於斬錯人…. 啲大陸人慣咗開晒濾鏡之類,兩條友開完濾鏡瘦晒面又白滑,落到場刀手認唔Q到邊個打邊個,咁斷手人就幫朋友捱咗嘢甘 (樓上有張話其中一個偷食人條女…兩個男執到張相分唔到邊個打邊個咁)

2.如果條片係假,可以拍到3個角度,timing 接到、斷手時機又咁準,呢班友玩特效勁過香港做電影班人,起碼勁過明日戰記個啲垃圾CG

鳩吹完畢,留名等真相
有啲假
當真係刀功好又利 但個切口啲骨又啱啱慘慘咁
有,照x光話無骨折,噴左一個月消腫既藥
之後做運動都無咩事
佢咁岩又向上檔,兩邊相對速度乘天氣濕度除年齡,個力度可以好大
有幾勁?
香港日日都有
我覺得隻手係真喎 佢斬嗰下斬得咁快,個切口一定齊啦
你知唔知乜嘢係動脈?
Lolly talk 首新歌恥笑同胞

「直播怎可以,斷開~」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞